Motiunea de cenzura, in lucru

Motiunea de cenzura, in lucru

0 95

Avertismentul trimis de social-democrati premierului incepe sa prinda contur. Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Cristian Diaconescu, a declarat ca departamentele partidului se ocupa deja de redactarea motiunii de cenzura, aceasta urmand sa aiba caracter politic, nefiind legata de un domeniu strict. „Se lucreaza deja la motiunea de cenzura. Va fi o motiune de cenzura cu un caracter politic, nu neaparat legata de un domeniu sau altul. Va fi o motiune de cenzura care acuza situatia politica din acest moment din Romania si pe cei care, in opinia noastra, se fac vinovati de acest lucru”, a spus Diaconescu.


Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat, joi, ca premierul Calin Popescu Tariceanu trebuie sa se prezinte in fata Parlamentului, saptamana viitoare, cu un Cabinet restructurat, in caz contrar opozitia urmand sa depuna o motiune de cenzura pentru a clarifica situatia actualei guvernari. Geoana a precizat ca premierul Calin Popescu Tariceanu are un orizont de timp util numai pana saptamana viitoare pentru a se prezenta in fata Parlamentului cu o propunere de guvern restructurat, dupa aceasta perioada urmand sa vina sarbatorile de Paste, in care va exista mai putin interes pentru aceasta problema.


„Nu poate veni Pastele fara sa avem un Guvern pe care sa putem sa contam. Tergiversarea sau amanarea acestor probleme reprezinta pentru noi doar simple paleative”, a declarat Mircea Geoana.


Totodata, Mircea Geoana a aratat ca, daca premierul nu-si va respecta obligatia de a se prezenta in fata Parlamentului cu un Guvern restructurat se va recurge si la explorarea altor variante de solutionare a actualei crize.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.