Montaniada 2009 – educatie civica si ecologie

Montaniada 2009 – educatie civica si ecologie

0 154

Mai sunt cateva zile pana la startul celei de-a doua editii a Olimpiadei Muntelui deja au inceput sa fie din ce in ce mai putine. Organizatori, participanti, parteneri, toata lumea asteapta evenimentul. Surprizele vor fi peste masura, iar premiile vor intrece orice imaginatie!
Perioada in care se va desfasura acest eveniment este 2-5 iulie, iar locatia aleasa se regaseste intr-unul dintre cel mai important masiv din Carpatii tarii noastre: Muntii Fagarasului.
Scopul celor 4 zile din Fagaras este sa schimbe conceptia tinerilor cu privire la practicarea unui turism durabil si ecologic!
In putinele zile ce au mai ramas pana pe 2 iulie, Montaniada a inceput sa-si faca simtita prezenta prin reviste, posturi radio, site-uri partenere.
Si-au anuntat deja prezenta peste 1000 de tineri, care se vor strange intre 2 si 5 iulie, in zona Cabanei Capra pentru a celebra ceea ce unii nici macar nu s-au gandit ca se poate realiza in tara noastra: combinarea educatiei, a spiritului civic, a caracterului sportiv cu ecologia.
Pe langa dezvoltarea simtului ecologic prin adunarea zecilor de saci de gunoaie stranse din padurile patriei, acest eveniment inseamna si foarte multa distractie pentru cei care iubesc muntele.
Astfel, vor fi organizate nenumarate activitati in aer liber care presupun multa miscare: tiroliana, jocuri nordice, alpinism, park adventure, treasure hunting, premii in valoare de peste 2000 lei.
Fagarasul va rasuna, pe acorduri line de muzica folk, in jurul focului.
Pentru acest an, organizatorii propun si cateva activitati noi: curse pe magari, aruncatul sulitei, parcurgerea celui mai lung park adventure din Romania, concurs pe tiroliana de 200 m. Cei mai indrazneti pot urca pe Negoiu.
Cazarea se poate face la cabanã sau la cort.
Pentru mai multe informatii, ii puteti contacta pe organizatori la urmatoarele numere de telefon: 0721 566 427 / 0754.590.366 / 0767.729.094

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.