MONICA MACOVEI E PE FARAS IN PDL!!

MONICA MACOVEI E PE FARAS IN PDL!!

0 89
Comisarul moralitatii basiste , nu a fost prezentă, sâmbătă, la Consiliului NaÅ£ional de Coordonare (CNC) al PDL. Motivul invocat a fost susÈ›inerea …microscopică de la ConvenÈ›ia NaÈ›ională. În lipsa europarlamentarului, criticile au curs. iNCORUPTIBILA LUI BASESCU A FOST FACUTA MUCI! În timp ce unii au spus că-È™i bate joc de partid, alÈ›ii au atras atenÈ›ia “eu îmi dau demisia dacă o mai prind pe asta pe lista pentru europarlamentare”.
Nu se poate să îÈ›i baÈ›i joc în halul ăsta de partidul ăsta care È›i-a dat totul.”, a spus unul dintre prim-vicepeÈ™edinÈ›ii proaspăt aleÈ™i, pentru site-ul pesurse.ro.
Unul dintre vicepreÈ™edinÈ›i a fost mult mai dur: “Adică Antena 3 È™i USL ne fac pe unii È™i pe alÈ›ii că suntem corupÈ›i È™i ea apare instant la TV È™i ne cere demisiile! Îi spun lui Vasile că eu îmi dau demisia dacă o mai prind pe asta pe lista pentru europarlamentare”.
''Macovei va dispărea ca “molia”!
Dacă cei doi lideri menÈ›ionaÈ›i fac parte din tabăra Blaga, despre Monica Macovei au vorbit È™i cei din tabăra Udrea: “Exagerează… Întâi de toate să îÈ™i rezolve problema aia cu casa mamei ei,pe care a luat-o cu japca È™i apoi să mai dea È™i altora lecÈ›ii de morală”, a spus un È™ef de filială judeÈ›eană. Un înalt responsabil al PDL BucureÈ™ti e de părere că nu ar trebui stricată È™edinÈ›a cu asta! "Va dispărea de la sine ca molia!”.
Monica Macovei a dat un Comunicat prin care a spus: “Foarte mulÅ£i dintre cei cu care am vorbit nu au fost însă "alesi" delegaÅ£i la ConvenÅ£ia NaÅ£ională. Este motivul pentru care opÅ£iunea lor nu s-a regăsit în aceeaÅŸi măsură în votul de la ConvenÅ£ie. Chiar ÅŸi în aceste condiÅ£ii, nu am cum să ignor numărul mic de delegaÅ£i votanÅ£i care au susÅ£inut "ReformiÅŸtii". Åži din acest motiv, dacă propunerile mele de reformă a partidului au fost respinse, nu consider că am dreptul moral, pentru mine, pentru electoratul ÅŸi membrii PDL care ne-au susÅ£inut, să candidez la o funcÅ£ie de conducere în partid.”, subliniază Macovei într-un comunicat remis Agerpres.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.