Monica Iagar: Ce se intampla la Brasov cu FOTE este o oribilitate

Monica Iagar: Ce se intampla la Brasov cu FOTE este o oribilitate

0 119
Monica Iagar fosta atleta romanca, cea care s-a remarcat in competitiile internationale la saritura in inaltime, a lansat un atac dur impotriva organizatorilor Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE 2013), care are loc in acest an la Brasov. Sportiva acuza organizarea ceremoniei de deschidere, dar si faptul ca aceasta competitie nu este televizata in Europa din cauza ca s-au cheltuit bani pe concerte.
Concertul sustinut de Inna la ceremonia de deschiderea a FOTE 2013 i-a lasat pe toti cu gura cascata. Si nu de incantare, ci de uimire pentru cat de prost a cantat artista. Criticile au curs valuri dupa concert, majoritatea acuzelor indreptandu-se spre faptul ca Inna a primit 10.000 de euro pentru prestatia ei.
"Ar trebui sa inchidem televizoarele, fratilor…Deschiderea este din alt film. Tocmai o aud pe Inna cum falseaza, in viata mea nu am asistat la o asemenea batjocura adusa olimpismului. Aceasta asa zisa ceremonie de deschidere este o oribilitate. Cer scuze sportivilor si antrenorilor ca au asistat la o deschidere cum poate nici pe vremea lui Ceausescu nu asistai. Pana si defilarile de 23 August au fost mai tari decat aceasta defilare de deschidere dezorganizata …dar nu despre asta vroiam sa scriu de fapt, ci sa va spun ca nici o tara din Europa nu poate viziona aceste Jocuri pentru ca Comitetul Organizator, in speta tovarasul Scripcaru, nu a putut plati 30000 de euro pt transmitere pe Eurosport, dar i-a dat lui Inna 10000 de euro…. traiasca domn primar, ca sa nu ma exprim altfel”, a scris Monica Iagar pe Facebook.
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.