Mona Musca intra in lupta

Mona Musca intra in lupta

0 226

Desi declara ca va sta cumintica, in coltisorul ei, pana isi va clarifica situatia juridica, Mona Musca a cedat, pana la urma, tentatiilor politice si a dat curs invitatiei grupului Stoica – Stolojan, alaturandu-se sustinatorilor platformei liberale.


Deputatul independent, fost liberal pana la excluderea din PNL pe motiv de colaborare cu fosta Securitate, sustine ca are toate motivele sa adere la aripa Stolojan, desi nu a putut participa la elaborarea Platformei, din cauza problemelor pe care le-a avut la CNSAS. Ex-liberala a mentionat ca nu va mai astepta verdictul justitiei in procesul intentat CNSAS.


?


Mona Musca a declarat ca are argumente intemeiate pentru a se alatura platformistilor. Ea a aratat ca decizia a fost influentata in mare masura de apelurile venite din partea mai multor grupuri de initiativa din tara. ”Nu numai la Sibiu si Arad, dar si in alte judete, cei care au participat la dezbaterea privind unitatea in PNL au cerut alaturarea mea”, a motivat deputatul. La hotararea ei a contribuit si invitatia lansata luni seara de platformisti, in frunte cu Theodor Stolojan.


Musca se declara totusi dezamagita de felul in care ”actuala conducere a PNL a luat-o pe un drum gresit, contrar intereselor cetateanului”. ”Doresc unitate in PNL, dar pe principii liberale, pe acceptarea punctelor de vedere, fara sa exite in interiorul partidului delictul de opinie”, a aratat Mona Musca.


Legat de dialogul deschis care ar trebui sa existe intre conducerea actuala a PNL si platformisti, Mona Musca este de parere ca ‘una este sa fii deschis dialogului, alta e sa fii capabil sa intretii un dialog”.


La congresul de la inceputul anului viitor, platformistii ar putea sa participe numai daca la nivelul conducerii PNL se hotaraste reprimirea acestora in partid, mai spune Mona Musca, subliniind ca ”un congres PNL intre actuala conducere nu are nicio relevanta pentru liberalismul din Romania.


?


La data de 15 octombrie, Mona Musca, unul din initiatorii acestei platformei politice, nu a participat la lansarea ei, deoarece la momentul respectiv trebuia sa-si rezolve anumite aspecte legate de CNSAS.


Mona Musca a primit decizie de colaborare cu politia politica si a atacat hotararea Colegiului CNSAS in instanta.

In 12 octombrie, Mona Musca declara ca nu se va alatura gruparii Stolojan-Stoica pana cand nu isi rezolva problemele cu CNSAS. Musca preciza ca a luat decizia de a nu se afisa alaturi de grupul care va lansa platforma pana nu isi rezolva problema cu CNSAS, pentru a nu arunca asupra intregului grup anatema pe care o are ea.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.