Moment de reculegere, pentru polițistul ucis în Timiș

Moment de reculegere, pentru polițistul ucis în Timiș

0 102

Angajații Ministerului Afacerilor Interne au reacționat la unison luni, oprind activitatea, la toate inspectoratele de poliție, pentru un moment de reculegere în memoria polițistului ucis week-end-ul trecut, la Recaș, județul Timiș.

Timp de 1 minut, polițiștii din teren vor opri autospecialele, vor coborî din mașini și vor lasa in funcțiune semnalele acustice și luminoase.

Polițistul Cristian Amariei avea 43 de ani. A fost împușcat în misiune, încercând să prindă un urmărit general și a decedat, lăsând orfani doi copii.
Atât în faţa Ministerului de Interne, la Bucureşti, cât şi la sediile secţiilor de poliţie din ţară, agenți, ofițeri şi oameni simplii au aprins lumânări. Și polițiștii din Brașov s-au raliat momentului de reculegere, aprinzând lumânări și întrerupând activitatea, în memoria colegului lor, ucis în Timiș.
Oamenii legii din Timiș sunt în continuare în alertă de grad zero, încercând să dea de urma ucigașului, care este rănit la umăr. Acesta este căutat de sute de forțe de ordine și câini dresați dar, până luni seara, nu fusese reperat

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.