Modernizari

Modernizari

0 76

Dupa principiul „daca functioneaza, hai sa-l reparam!”, CET Brasov a inceput o ampla campanie de modernizare a conductelor retelei de termoficare. Desi in nenumarate randuri s-au confruntat cu probleme pe care nimeni nu s-a grabit sa le rezolve, locuitorii din zona Padina s-au trezit peste noapte cu transee adanci si maluri de pamanta destul de mari. Desi se gandeau ca este vorba de o noua avarie din partea Regiei, ei au aflat cu „stupoare” ca maretul CET s-a gandit la binele lor si ca, pentru a evita avarii pe viitor, s-au gandit sa inlocuiasca conductele. Motivul este legat de viitoarele amenajari ale parcarilor rezidentile, iar o viitoare avarie la vechile conducte ar produce situatia, neplacuta de-altfel, de a demola ulterior ceea ce s-a construit.
„Acolo, in zona respectiva este reteaua principala de termoficare, de unde sunt alimentate toate blocurile de la strada Tampei pana la Temelia. Conductele se afla sub strada betonata, iar cand se vor face parcarile nu vom mai putea interveni. Conductele sunt foarte vechi, fac mereu probleme, asa ca am decis sa deviem traseul si sa amplasam conducte noi, din material preizolat, montate cu tehnologie de ultima ora, care sunt garantate 50 de ani”, a declarat directorul general al CET, Florin Cutitei.
Concret, vor fi inlocuite aproximativ 200 metri de conducte pe parcursul celor doua saptamani de lucrari. Neajunsul locatarilor din zona este ca pret de cateva zile vor fi privati de apa calda.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.