Mizeria de ordin privind noile criterii de carantinare, semnat de Moldovan, a...

Mizeria de ordin privind noile criterii de carantinare, semnat de Moldovan, a fost abrogat!!

0 51

Cine crede că demiterea celor două sinistre personaje din conducerea Ministerul Sănătății a fost o operație simplă se înșeală amarnic. Totul a fost cât se poate de complicat datorită modului în care a fost construit Guvernul Meu (a lui Iohannis). Adică premierul, unul de fațadă, nu are posibilitatea utilizării pârghiilor constituționae datorită manierei în care a fost construită Coaliția PNL&USR&UDMR, totul așezat într-un prost protocol ilegal prin conținut. Aici este cheia noului CDR, este adevarat fără Băsescu, a balamucului dezlănțuit de către gașca condusă de binomul Barna&Coliș, numită #USR. Costurile vor fi plati doar de români. S-a vaut din suma de evenimente din ultimele săptămâni care au culminat cu preluarea Spitalului Foișor, decesele din avaria de la ATI sau ordinul secretarului de stat a. Moldovan.
Ordinul privind noile criterii de carantinare, asumat de fostul secretar de stat al Ministerului Sănătății, Andreea Moldovan, a fost abrogat Premierul Florin Cîțu (după refuzul lui Barna) a preluat interimatul la Sănătate și-a anunțat această intenție în întâlnirea pe care a avut-o miercuri seară, la Guvern, cu secretarii de stat din MS.
Deci premierul Florin Cîțu va asigura interimar conducerea Ministerului Sănătății, după demiterea lui Vlad Voiculescu. Șeful Guvernului a anunțat miercuri seară că, după refuzul lui Dan Barna de a asigura interimatul la Sănătate, i-a înaintat președintelui propunerea ca premierul să o facă, iar șeful statului a acceptat.
„Voi prelua interimatul până când colegii de coaliție vor numi un ministru care să preia Ministerul Sănătății”, a spus Cîțu.
De altfel, decizia de demitere a lui Vlad Voiculescu un gest venit de la Cotroceni a fost motivată și de acest ordin despre care premierul nu știa. Va reamintim că Ordinul de abrogare a fost publicat în Monitorul Oficial miercuri seară.
Pentru că tot se purta delegările la acest minister, premierul și-a delegat deja majoritatea atribuțiilor de la Sănătate secretarului de stat Alin Baciu.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.