Mititelu da in vileag planurile lui Copos

Mititelu da in vileag planurile lui Copos

0 101

Insolvența i-a alarmat pe fanii Rapidului, insa totul este un plan bine pus la punct de George Copos, potrivit spuselor lui Adrian Mititelu. Acesta sustine ca prin declararea insolventei George Copos a reusit sa blocheze toti jucatorii care nu vor mai putea pleca liberi de contract.

"S-a inteles gresit! Insolventa e un lucru foarte bun pentru Rapid si nu unul rau. In acest moment, eventualii creditori care cer bani sau alte drepturi sunt stopati de lege, care ocrotește clubul pana ce acesta se reaseaza. In plus, din cate am vazut eu, dlui George Copos nu i s-a ridicat dreptul de administrare, din contra, a ramas administrator al societatii. Tot dansul este creditor majoritar al societatii, iar decizia ii apartine", a spus Mititelu la Digi Sport.

"Cel mai important, hotararea adoptata de Tribunal este excelenta pentru ca astfel Liga nu se mai poate pronunta in niciun fel de litigiu care are legatura cu jucatorii Rapidului! Cei care si-a depus memorii pentru ca nu si-au primit banii nu mai pot deveni liberi de contract! Ei vor putea doar sa faca o cerere catre administratorul judiciar si se vor inscrie la masa credala ca au bani de primit, dar nu vor putea pleca de la echipa! Copos a dat o noua lovitura. Jucatorii nu sunt totuși prizonierii clubului, pentru ca si aceste chestiuni au anumite termene, dar nu se mai pot adresa instantelor de judecata! Legea insolventei ii da dreptul astfel lui Copos sa rezilieze unilateral contractele unor jucatori, dar totodata si sa amane platile catre altii", a mai spus Mititelu.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.