Miss World 2008 – rusoaica Ksenia

Miss World 2008 – rusoaica Ksenia

0 94

La concursul din acest an pentru titlul de Miss World, care s-a desfasurat in Africa de Sud, la Johannesburg, sambata seara, titlul i-a revenit rusoaicei Ksenia Sukinova.
Gala s-a desfasurat in Sanditon Convention Centre si s-a intins pe durata a doua ore, putand fi urmarita pe micul ecran de sute de milioane de telespectatori din 187 de tari de pe intregul glob, la concurs participand nu mai putin de 109 concurente.
Trebuie sa mentionam ca aceste 109 concurente s-au aflat timp de o luna in Africa de Sud, la pregatiri pentru marea finala, ele participand in acest interval de timp si la un safari prin pitoresti rezervatii naturale ale acestei tari in care acuma domneste miezul verii, admirand cu aceasta ocazie animale exotice la ele acasa si in stare de libertate.
Iata ce a declarat fericita castigatoare din acest an a concursului Miss World, deci cea mai frumoasa femeie a anului:
„Sunt mandra de mine, de tara mea, si sunt foarte fericita. Vreau sa felicit pe toate participantele si sa le multumesc. 109 concurente au luat parte, ceea ce este foarte mult si au fost cateva fete foarte frumoase si de aceea vreau sa le multumesc tuturor pentru aceasta competitie frumoasa. Multumesc.”
Ce era sa zica si biata fata, cand abia de-si mai tragea sufletul de emotie si fericire!
Ksenia Sukinova este in varsta de 21 de ani, fiind un top-model de mare succes si detinatoarea titlului de Miss Rusia in 2007.Are 1,78 m.inaltime si 59 kg.,tragandu-se din nordul Siberiei. Ea a preluat coroana de cea mai frumoasa femeie a anului de la chinezoaica Zhang Zi Lin, Miss World 2007.
Locurile doi si trei au fost ocupate de frumuseti din India si Trinidad, reprezentanta tarii gazda ocupand doar locul cinci.
Iata cum Ksenia confirma inca odata frumusetea rusoaicelor, cu taina stepelor in priviri si cu enigmele trupului aproape perfect.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.