Miss Universe Romania este totusi din Brasov!

Miss Universe Romania este totusi din Brasov!

0 200

Juriul o desemna sambata Miss Universe Romania pe Alexandra Catalina Filip din Buftea. Tanara s-a retras, insa, iar locul ei a fost luat de urmatoarea optiune a publicului, brasoveanca Oana Paveluc, cea care se clasase de altfel pe locul I. Brasovul trimite astfel reprezentanta Romaniei la finala Miss Universe din Las Vegas, Statele Unite.
Dupa retragerea Alexandrei Catalina Filip, organizatorii au remis un comunicat menit sa explice motivul pentru care Alexandra a dat cu piciorul unei asmenea oportunitati. „ Contractul pe care Alexandra urma sa-l semneze cu Organizatia Miss Universe Romania si cu Organizatia Miss Universe de la New York prevad o serie de activitati care necesita multe ore de pregatire, prezenta la evenimente publice si participarea candidatei Romaniei in cantonamentul de pregatire din Statele Unite ale Americii”. Alexandra are, insa, o cariera in dans sportiv, unde „antrenamentele pentru competitiile internationale nu pot fi intrerupte si nici macar programul de studiu nu poate fi scurtat, pentru ca altfel risc sa nu ma pot prezenta la inaltime in toate competitiile de dans la care imi doresc sa particip”, potrivit declaratiilor Alexandra Catalina Filip.
Regulamentul competitiei prevede ca in cazul in care detinatoarea titlului se razgandeºte, coroana frumusetii va fi preluata de ocupanta locului I. Care i-a revenit in acest an braºovencei Oana Paveluc. In varsta de 18 ani, norocoasa Oana este eleva in clasa a XII-a la Colegiul „Remus Radulet” ºi spera sa faca o cariera in jurnalism sau in psihologie.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.