Miscari in media romaneasca (9), Televiziunea Prigoana, lansata oficial

Miscari in media romaneasca (9),
Televiziunea Prigoana, lansata oficial

0 89

Diferitele informatii care aratau intentiile Familiei Prigoana de a se dota cu ceva posturi de televiziune au ajuns sa sa confirme. Se spunea ca este posibil sa se ajunga la controlul a peste 40 de frecvente locale (tinta este de 200 statii locale). Dupa ce a fost refuzat de Putere in prealuare unor componente ale TVR acesta si-a lansat propriul canal de televiziune.
Televiziunea de stiri Romania Ta, controlata de Honorius Prigoana si care s-a lansat pe 1 decembrie, este disponibila pentru moment abonatilor platformei AKTA si ai unor operatori de cablu mici din tara, scrie Mediafax, care il citeaza pe Honorius Prigoana. Acesta spune ca, deocamdata, Romania Ta nu are nicio statie locala, in conditiile in care, la CNA, cand au solicitat licenta, reprezentantii postului spusesera ca televiziunea va avea peste 200 de statii locale in tara, operate in sistem de franciza.
Potrivit sursei citate, echipa postului este formata in general din elevi ai Scolii de Televiziune si Film din Bucuresti, unde este manager general Vlad Ionescu, cel care ocupa si postul de directorul general Romania Ta.

gandulfinanciar rss
Televiziunea lui Honorius Prigoanã s-a lansat pe 1 decembrie. România Ta are 600.000 de abonaþi
ieri, 15:31

* foto(1)

Televiziunea lui Honorius Prigoanã s-a lansat pe 1 decembrie. România Ta are 600.000 de abonaþi Foto: Publimedia//Cristina Nichituº

Televiziunea de ºtiri România Ta, controlatã de Honorius Prigoanã, s-a lansat pe 1 decembrie, fiind disponibilã în momentul de faþã unui numãr de circa 600.000 de abonaþi ai platformei digitale AKTA ºi ai unor operatori de cablu mici din þarã.

„Suntem pe satelit ºi emitem. Deocamdatã am ajuns la aproximativ 600.000 de abonaþi, pe AKTA ºi pe reþele mici de cablu din þarã, dar ne vom extinde ºi în grilele celorlalþi operatori de cablu”, a declarat pentru MEDIAFAX Honorius Prigoanã.

Grila de programe a televiziunii România Ta cuprinde stiri, difuzate din ora in ora, documentare si alte programe de interes general.
România Ta emite 24 de ore din 24.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.