Miron Mitrea isi asuma responsabilitatea declaratiei

Miron Mitrea isi asuma responsabilitatea declaratiei

0 101

Miron Mitrea a declarat ca este enervat de situatia creata si ca suporta din ce in ce mai greu jocurile de culise din politica, dar ca totusi nu a fost bine ca a explodat, chiar daca discutia a fost privata.
„Asta este. Cand esti foarte nervos si ai discutii in privat poti sa mai spui si chestii care nu ar trebui sa ajunga in public.”
Picatura care a umplut paharul lui Miron Mitrea a fost imposibilitatea sa de a candida la functia de vice la Senat. In aceasta postura a fost pus de Mircea Geoana, care i-a oferit acea functie, in urma unui protocol, lui Dan Voiculescu de la conservatori.
„Eu am avut o cu totul alta parere in ceea ce priveste repartizarea ministerelor. Am crezut ca trebuia sa luam Transporturile, sa ne batem pentru Dezvoltarea Regionala, nu Internele, Externele si altele. De aici s-a creat o tensiune foarte mare. Ultima chestiune mi-a pus capac.”
Cred si eu ca i-ar fi convenit Transporturile, unde se simte ca acasa. Se pare insa ca are dreptate si cu alte ministere, bagate lui Geoana cam pe gat, daca ne uitam cum sunt impartite intre cele doua formatiuni politice. In plus, l-a acuzat pe presedintele PSD mai de mult ca nu stie sa conduca si sa negocieze, atragandu-si antipatia acestuia.
Oricum, nu vad incheiata disputa dintre cei doi si ne mai asteapta schimburi de lovituri intre ei.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.