Miron Cosma in libertate

Miron Cosma in libertate

0 112

?


?


Ieri a fost pus in libertate Miron Cosma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului. Asta dupa ce a stat ani si ani buni in puscarie pentru atentat la siguranta statului datorita organizarii si conducerii mineriadelor.


Nu agreez brutalitatea, ba chiar o detest. Intotdeauna am fost de parere ca dialogul pasnic intre oameni ii pot deosebi pe acestia de animale.


E drept ca si oamenii difera intre ei, multi ajungand, sub diferite forme, sub nivelul necuvantatoarelor. Poate de acolo si mineriadele. Iar pe mineri ii stiu de oameni hotarati, care nu se ascund dupa deget, pentru ca ei se joaca zilnic cu moartea, coborand in subteran. Sa nu uitam revolta lor pe vremuri ceausiste.


Repet, nu agreez violenta si mineriadele. Dar va provoc sa calcati un caine pe coada, ca sa-i vedeti reactia. Iar conducatorii postrevolutionari cam asta au facut cu romanii. Pana erau sa-si gaseasca nasul.


Acuma sunt curios sa vad cum va fi (re)primit Miron Cosma printre ortaci si daca se va apuca iar de politica sindicala. Caci acuma are stransa o gramada de experienta organizatorica. Si poate mai au si altii de platit.


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.