Miracolul american înlocuit cu cel chinezesc! NU E PROPAGANDA – chiar este...

Miracolul american înlocuit cu cel chinezesc! NU E PROPAGANDA – chiar este un MIRACOL!

2 338

 

Nici nu va imaginati ce miracol se intampla acum in China. Centrul financiar al lumii, dar si cel de inteligenta se transfera in Asia. Ireversibil !. Eforturile lui Trump de a stopa ascensiunea Chinei sunt aproape inutile si nu fac decat sa amane deznodamantul… 
Pana acum, peste 90% din marile inventii ale lumii au apartinut rasei albe. Occidentul a condus sute de ani omenirea in cursa inventiilor ai inovatiilor, dar acest lucru tocmai se schimba sub ochii nostri. 
Vă rog nu imi spuneti de Silicon Valley cand doar in Shenzen este un Hi-tech Park cu 600.000 de programatori unde in medie un apartament costa 1,6 milioane dolari si salariu mediu este de 8.000 usd. 
Si in China zilele acestea a fost bacalaureatul chinezesc. Doua zile, 3 examene pe zi fiecare de 2.5 ore. Intreaga tara s-a oprit in loc ca sa nu deranjeze examenul. Constructiile s-au oprit si pentru orice zgomot amenda este de 2000 usd. Concurenta si dorinta de a reusi a copiilor chinezi este la un nivel formidabil, la care un copil european ar claca psihic. Este imaginea unei tari care intr-adevar pune educatia pe primul loc. 

Sunt facultati chinezesti cu 2.000 candidati pe un loc iar nivelul de inteligenta este incredibil de ridicat. Probabil ca intelegeti ca nu exista comparatie cu Romania. Educatia in RO este o gluma... Si nici Europa nu suporta macar o comparatie…
Acuzati-ne de rasism sau de ce vreti, insa retineti ca noi, rasa alba, vom pierde acest razboi al dominatiei omenirii. Vom pierde competitia cu viitorul exact din cauza felului in care ne educam copiii. 

Si mai e un factor. Chinezii il iubesc in masa pe presedintele Xi. Il iubesc pe bune intr-un fel in care noi nu vom iubi niciodata un lider. Pe acest fundal,castigatori sunt  fanaticii muncii. Stiu ca este greu de imaginat dar angajatii chinezi sunt gata sa lucreze si pe gratis daca e nevoie si li se da un obiectiv. Angajatii Huawei au anuntat ca sunt dispusi sa lucreze pe gratis minim doua luni pentru a ajuta compania sa depaseasca impasul actual . Voi ati face asta?
De aceea vom pierde, dragi europeni. Educatia si fanatismul chinezesc sunt greu de inteles pentru occidentalul „average”… spalat „altfel „pe creier  de criteriile specifice globalizarii prin competitia in conditia drepturilor egale, flower power si curcubee. 
In fata acestui fabulos colos, singura noastra sansa este sa ne unim cu totii, in tandemul Europa-SUA si sa punem educatia pe primul loc. Nu este loc pentru o competitie a tot felul de „drepturi” sexuale bizare ori „dreptul de a sta degeaba” pe banii publici, ori de a ne apara tot cu pistolul, ca in Vestul Salbatic din Filmele cu John Wien…   urmatorii ani avem one-shot sa  construim intreaga societate occidentala in jurul educatiei, sa punem inventiile si inovatiile in centrul preocuparilor noastre. 
Parerea noastra este clară – sa ne invatam copiii sa vorbeasca chineza si sa ne rugam la Dumnezeul nostru sa nu ajungem vreodata  la un conflict Occident-China.
Si nu pentru ca Ei sunt aproape 1,5 miliarde… .

COMENTARII

  1. Imaginea este din Singapore , se vede în fundal hotelul , unic în lume ,care are deasupra o piscină și un parc de distracții.

  2. Cata fabula si propaganda imputita chinezeasca, si cu ceva tenta jidoveasca.

    Analizand fiecare cuvant al acestui articol, ne arata cat de fals si mincinos este.
    Simplu exemplu: 3 examene pe zi, fiecare de 2.5 ore, in 2 zile. Examineaza un pic ce ai scris acolo, nu poti sesiza oleaca la cerebel cat de aberant si imposibil e ce ai scris acolo?

    Plus aroganta cu „Dumnezeul vostru” sau cu „Invatati-va copiii chineza”.

    Felicitari mai, coada de topor! Mai bine protejeaza interesele nationale ale noastre, ale Romanilor, si las-o moale cu globalismu’ si propaganda mult-iubitului conducator al Partidului Comunist Chinezesc.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.