Mihai Ignat a castigat Concursul de Comedie Romaneasca

Mihai Ignat a castigat Concursul de Comedie Romaneasca

0 56

Tanarul dramaturg brasovean Mihai Ignat, laureat al premiului UNITER pentru Cea mai buna piesa romaneasca din 2007, „Meserii si fundaturi”, a obtinut Premiul I la Concursul de Comedie Romaneasca, cu piesa „Black Sitcom”, anunta agentia de presa News In. Black Sitcom” este o comedie neagra, asa cum sugereaza si titlul, avand ca personaje principale, printre altele, un tata paranoic, o mama maniaca si-un fiu sadic
Castigatorii Concursului de Comedie Romaneasca, editia a III-a, care au participat in ianuarie si februarie 2008 la concursul organizat de Teatrul de Comedie, cu piese care nu au mai fost publicate sau montate, sunt Mihai Ignat cu „Black Sitcom” – Premiul I, Lucia Verona cu „Vacanta unei dive” – Premiul II si Radu F. Alexandru cu „Tsunami” – Premiul III.
Juriul, alcatuit din Ion Cocora , Mircea Ghitulescu, Mihai Lungeanu, Adrian Lustig si Nicolae Prelipceanu, le-a acordat mentiuni si dramaturgilor Cornel George Popa, pentru „Mai ales toamna”, si Cornel Udrea, pentru „Visinata de afine”.
Premiile vor fi decernate pe 24 mai in cadrul Galei Comediei Romanesti, alaturi de premiile Festivalului Comediei Romanesti, festCO 2008, sectiunea nationala, eveniment desfasurat in perioada 17-24 mai.

L.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.