Mihai Gurita din vara la Steaua Bucuresti

Mihai Gurita din vara la Steaua Bucuresti

0 132

Mihai Stoica managerul general al clubului Steaua Bucuresti, a declarat la emisiunea „Fanatik Show”, ca primul transfer pe care Steaua il va face in aceasta pauza competitionala din vara va fi cel al atacantului constantean Mihai Gurita.

Mihai Stoica a afirmat ca atacantul constantean, in varsta de 34 de ani, se afla in ultimele sase luni de contract cu Farul Constanta, si nu va costa nimic. Stoica a mers mai dparte cu afirmatiile si a facut o asemanare cu clubul englez Manchester United, care l-a achizitinat pa suedezul Henrik Larsson.

„Daca Manchester United a ales sa-l transfere pe Henrik Larsson, desi s-a apropiat de pensionare, am facut si noi o mutare asemanatoare. Este Mihai Gurita. L-am luat. E in ultimele sase luni de contract, iar din vara va veni la Steaua. E un jucator valoros, a fost unul dintre preferatii patronului si este ideea lui Gigi Becali sa vina. Era greu de luat mai demult de la Galati, apoi am zis ca e prea batran si ca are o viata mai tumultuoasa…”, a spus Stoica.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.