Mihaela Radulescu TINE APROAPE de copiii de la Hospice Casa Sperantei

Mihaela Radulescu TINE APROAPE de copiii de la Hospice Casa Sperantei

0 87

Faptul ca vedeta tv a trustului Impact, Mihaela Radulescu, si-a creat o relatie speciala cu copiii bolnavi de la „Casa Sperantei” din Brasov, nu mai este un secret. Vedeta i-a obisnuit deja pe micuti cu vizite destul de dese, vizite in care ea se comporta ca un adevarat Mos Craciun, de fiecare data venind incarcata de cadouri. Un alt gest demn de lauda este faptul ca Mihaela Radulescu incearca sa atraga in aceasta campanie de ajutorare mai julte vedete autohtone.
Mai nou, un alt personaj monden care viziteaza centrul de la Brasov este „matinalul” Dani Otil, cel care impresionat de drama pe care o traiesc micutii de la „Casa Sperantei”, si-a donat mai multe obiecte, printre care si mult iubitul sau play-station. Conform unui cotidian central, Mihaela Radulescu a donat, in ultima jumate de an, din buzunarul propriu, peste 10.000 de lei, a schimbat intregul mobilier si le-a cumparat copiilor trei calculatoare si trei monitoare performante. Iar pentru ca acestia sa nu se certe pe play-station-ul primit de la Dani, ea a mai daruit centrului inca doua.
Implicarea vedetei a mai cuprins si alte activitati. De mai bine de doi ani, diva a militat pentru donarea fondurilor catre Hospice. In ultimele luni, in urma interventiilor ei, „Casa Sperantei” a reusit sa obtina 10.600 de lei de la Editura Humanitas, dar si alte cateva mii de lei donati de organizatorii concursului „Raliul Sibiului”, obtinuti de acestia din inscrierile la concurs.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.