Miercuri, 26 decembrie, la Urgente

Miercuri, 26 decembrie, la Urgente

0 98


Dupa doua nopti si o zi si jumatate de chef, ieri la orele 16 bilantul la urgente se prezenta cam asa:


?


cu boli digestive s-au prezentat 104 persoane, de toate varstele si sexele, pentru ca, impotriva tuturor sfaturilor, au infulecat ca lupul pe Bunica si pe Scufita Rosie ca desert. Mare parte dintre ei vor privi de Revelion inspre zari, a paguba.


– peste 150 de brasoveni s-au holbat prea adanc prin butoaie, unii fiind adusi in coma si astfel trebuind sa fie tinuti sub observatie – dupa interventiile de rigoare – ca sa nu dea coltul.


din fericire au fost doar doua accidente de circulatie care au necesitat internare.


cu probleme cardiovasculare au fost adusi 38 de bolnavi, parte datorita unor afectiuni cornice, parte datorita exceselor culinare.


mai grav este faptul ca ortopedia a avut, din nou, mult de lucru. Si asta nu datorita ospetelor prea imbelsugate si nici praznuirii intense a lui Bacchus, ci pur si simplu cailor de acces pietonale oferite de municipalitate si apartinandu-i ei


?


Acesta ar fi, in mare, bilantul Craciunului in ziua de 26 decembrie 2007 la Serviciul Urgente al Spitalului Judetean Brasov, la orele 16. Din pacate nu am putut afla amanunte si am fost multumit de bunavointa cu care mi s-au oferit aceste cifre, caci salile de asteptare erau pline, iar ambulantele soseau neintrerupt.


Sper ca aceste randuri sa fie un semnal pentru petrecerea de Revelion.


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.