Micuta Dorothy pentru micutii brasoveni la Opera Brasov

Micuta Dorothy pentru micutii brasoveni la Opera Brasov

0 91

Prichindeii brasoveni sunt invitati cu mic cu mare, cu parinti si cu bunici, la Opera Brasov pentru a se delecta cu una dintre cele mai minunate povesti pentru copii, intamplarile lui Dorothy din “Vrajitorul din Oz”.
Astfel, duminica, 31 ianuarie, de la ora 16.00, sunteti invitati la spectacolul Micuta Dorothy. Piesa, scrisa de Marius Teicu si Silvia Kerim este regizata de Migry Avram-Nicolau, avand scenografia semnata Rodica Garstea si coregrafia Nermina Damian
Indragita piesa, adaptare dupa “Vrajitorul din Oz„ de Frank Baum, este o minunata poveste a copilariei. Cei mici vor fi cu siguranta in tema cu actiunea mai ales datorita faptului ca in urma cu cativa ani opera a fost cuprinsa in manualele scolare ca exemplu al binelui si frumosului care sunt mereu invingatori. Cu aceasta ocazie, Opera Brasov reia seria spectacolelor de duminica din ciclul „Opera in Familie”. Acest demers are loc din dorinta de a sublinia interesul,dragostea si respectul acordat atat „celor mici” cat si „celor mari” raspunzãtori in a-si face timp de a-i duce intr-o sala de Opera, pentru a le oferi un spectacol adevarat .
Biletele, in valoare de 10 lei, se vand la sediul Operei din str. Bisericii Romane nr. 51 si la Agentia Operei din str. G. Baritiu nr. 20.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.