Micul Oktoberfest 2010 la Brasov

Micul Oktoberfest 2010 la Brasov

0 81

Succesul inregistrat anul trecut la prima sa editie a facut ca in 2010 sa se repete “figura”, si anume, sa se organizeze din nou Micul Oktoberfest.
Timp de patru zile, 9-12 septembrie 2010, vom avea parte de multa bere, muzica saseasca si multa distractie la Oktoberfest 2010 in Brasov.
Evenimentul este realizat de Clubul Economic German Brasov cu sprijinul Primariei Municipiului Brasov si a Consiliului Judetean Brasov si se desfasoara la Complexul Sportiv Ion Tiriac.
Deschiderea oficiala a evenimentului este facuta de Primarul Brasovului, George Scripcaru, impreuna cu Presedintele Consiliului Judetean dl. Aristotel Cancescu, iar onoarea de a da cep butoiului de bere Ciucas ii revine dl-ui presedinte DWK (Clubul Economic German Brasov) Werner Braun.
Organizatorii vor ca acest eveniment sa devina o traditie in Brasov. Scopul principal este legatura dinte traditiile romano-germane, in primul rand prin influenta sasilor din regiune. Telul Clubului Economic German este de a promova turismul in si in imprejurimile Brasovului si consolidarea relatiilor economice si culturale romano-germane.
Este accesibil tuturor varstelor si categoriilor sociale – din oras, din toata Romania Estimare vizitatori: 80 000.
Pentru editia din acest an vor fi amplasate 2 corturi permanente cu cate 1400 locuri. In jurul celor doua corturi, veti gasi standuri cu delicatese locale, cat si din Bayern, precum si souveniruri, articole si accesorii party;
In cele doua corturi formatiile tipice Oktoberfest vor asigura distractia si voia-buna. Jocuri, distractii si muzica buna – vor distra participantii si vor contribui pentru un al doilea Oktoberfest Brasov de succes.

Vor fi pregatite mai multe zone si terase pentru VIP-uri:
Zona pentru sponsori si invitati, oficialitati, staruri si starlete. Singura zona care este deservita.
Zona cu diferite standuri si terase

Va fi ridicat, de asemenea, un parc de distractii cu tot felul de atractii, atat pentru copii, cat si pentru adulti: Caruseluri, Bull-Riding, Tir cu arcul, Ciocan electronic si multe altele.
Program : Fanfara traditionala germana „Burzenland“ Grupuri de dans sasesti/germane Formatii de muzica romane si germane Miss Oktoberfest Concurs Bull-Ryding Jocuri si Concursuri ale sponsorilor Pentru sfarsit : Foc de artificii / Laser Oktoberfest 2010 – Fakts
Standuri cu bere la butoi (15 – 20 standuri)
Bere locala : Ciucas Bere bavareza : Erdinger sau Hofbräuhaus
Alte beri : Ursus, Pilsner Urquell
Standuri cu produse Grill (15 – 20 standuri)
Produs local: Sergiana si/sau alti producatori
Produse germane: producatori si/sau importatori de produse germane
Produse traditionale – carnati traditionali romanesti, friptura porc, etc; Produse germane: – carnati germani, Weißwurst, coaste, peste la protap, ciolan bavarez, chec cu carne bavareza (Leberkäse) si nelipsitii covrigi bavarezi.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.