Meseriile anului 2007

Meseriile anului 2007

0 115


Daca sunteti in dubii cu privire la alegerea unei meserii, ascultati specialistii! Celebrul analist al tendintelor, Gerald Celente a intocmit o lista a meseriilor de perspectiva din anul 2007. Pentru acest top, Celente a tinut cont mai ales de ramurile economice care au inregistrat in ultimii ani cea mai rapida dezvoltare. Iar pe baza unor statistici privitoare la solicitarile de joburi, a fost alcatuit un clasament al celor mai cautate meserii din SUA.


Designer – Aportul acestuia este esential in vanzarea marfii, indiferent de natura ei. Avand in vedere ca piata de consum este din ce in ce mai mare si mai diversificata pe toate continentele, designerul are de multe ori un rol decisiv in castigurile companiei.


Cercetator in medicina – Cei mai cautati sunt cei care isi desfasoara activitatea in domenii precum tratarea cancerului sau a bolii Alzheimer.


Web designer – deocamdata este o meserie aflata in starea de adolescenta. Anul trecut s-a constatat o crestere cu 26 de procente a interesului pentru acest job. Numarul mare de site-uri si concurenta din ce in ce mai acerba ar putea face ca web designerii sa fie la mare cautare si in Romania


Inginer pentru securitatea sistemelor – Mentinerea in siguranta a Americii este atat de importanta nu numai ca strategie politica, incat slujbele care pot sa asigure protectia sunt printre cele mai profitabile.


Arhitect – Apetitul Americii pentru zgarie nori este deja un fapt cunoscut. Dar si alte tari au nevoie de aceste constructii gigant. Bucurestiul si-a propus ca in urmatorii trei ani sa isi schimbe imaginea arhitectonica cu cel putin sapte zgarie nori.


?


?


COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.