Mesaj excepţional al unui general al armatei Române la adresa bocitoarelor de...

Mesaj excepţional al unui general al armatei Române la adresa bocitoarelor de la haştag-rezist

0 139


Generalul de brigadă dr. Vasile Hermeneanu se întreabă retoric de ce se mai plâng aserviţii propagandei după ce au acaparat integral puterea: preşedenţie, parlament, servicii secrete, justiţie, mass-media. El spune că:
”Ați vrut o țară a procurorilor lui Lazăr și Kovesi, penali, corupți și aserviți unui președinte penal, cu salarii și pensii nesimțite de care nu se pot atinge nimeni! O aveți!”
Pe de altă parte „ați vrut o Poliție și Jandarmerie slabe, timorate și fricoase în urma incidentelor din 10 august 2018, de care să vă bateți joc și să le manevrați cum vreți pentru a vă realiza interesele meschine! Le aveți!”,

”Ați vrut o țară condusă de un președinte slugarnic, care n-a făcut nimic bun pentru români, dezbinându-i și instigându-i la ură și răutate, dar care a făcut tot ce se putea face pentru interesul și bunăstarea lui personală! Și o aveți!”

”Ați vrut să nu se modifice legile justiției în folosul cetățeanului pentru că trebuiau apărați magistrații puterii, așa cum v-a ordonat Macovei, Junker și Timmermans! Și ați reușit!

Un militar nu poate rămâne insensibil la călcarea în picioare a tradițiilor – parte a conceptului de națiune, pe care un militar o apără!
Ați boicotat sau ați votat împotriva familiei tradiționale și a bisericii ortodoxe, militând pentru promovarea homosexualilor și lesbienelor într-o țară majoritar creștin-ortodoxă!
Și ați câștigat!

Ați vrut să-l vedeți pe Dragnea la pușcărie, nu pentru motivul banal că ar fi angajat două funcționare la C.J., ci pentru că voia o justiție corectă și independența României față de multinaționalele nesătule din țară.
Și ați obținut!”

DACĂ AŢI VRUT TOATE ACESTEA ŞI LE-ATI ŞI OBŢINUT, ATUNCI DE CE VĂ PLÂNGEŢI?

De ce deplângeți soarta Sorinei, ”săltată de procuroarea pe care ați apărat-o și adoptată în mod straniu de niște „americani” cu interese meschine?”
De ce plângeți după Alexandra, fata de 15 ani ucisă cu sânge rece de criminalul din Caracal, ca urmare a incompetenței și indolenței sistemului mafiot din justiție, poliție și servicii pe care l-ați apărat, împreună cu președintele vostru?

CONCLUZIA ESTE CLARĂ: ASTA AŢI VRUT, ASTA AVEŢI”.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.