Medicul brașovean Dan Grigorescu inoportunat de urs in propria-i curte.

Medicul brașovean Dan Grigorescu inoportunat de urs in propria-i curte.

2 63

Sâmbătă noaptea, reputatul medic șef al Secției de Chirurgie Plastică și Reparatorie a Județeanului, medicul Dan Grigorescu, a dat nas in nas cu ursul care-I cotrobăia prin tomberoanele de gunoi din spatele casei.
Cum increderea medicului brașovean in ISU și alte instituții ale statului responsabile cu controlul urșilor, dar și in alertele anti-urs de pe telefonul mobil, este de la zero la minus infinit, după cum singur declară, Dan Grigorescu vrea să se apere singur și să se inarmeze pentru orice eventualitate in care se va mai intâlni cu fiara in perimetrul proprietății sale. Mai mult, desconsiderarea sa față de primarul Allen Coliban și a consilierilor săi a crescut vertiginos și ii acuză de dezinteres pentru viața brașovenilor, intr-o postare pe facebook.
,,Așadar, până când îmi voi materializa decizia de a obține eu însumi autorizație de vânătoare (incluzând și posibilitatea de a avea dreptul de autoapărare cu arma în propria curte – a mea și a membrilor familiei), nu-mi rămâne decât să revin cu propunerea din titlu.
În privința Primarului și a consilierilor locali, care s-au dovedit până în prezent nu doar pasivi, dar, în mod inuman, și indiferenți la pericolul care ne pândește la tot pasul în timpul nopții, le transmit că până nu vor declara problema urșilor din zonă ca fiind una de prioritate maximă, eu îi voi desconsidera la modul extrem.

Amenințări voalate adresate criptic decidenților locali de către Grigorescu
Iar dacă cuiva din familia mea i se va întâmpla ceva din interacțiunea cu aceste animale SĂLBATICE (pe care voi, decidenții locali, din ignoranță și dezinteres de-a dreptul fecal, le transformați, pe seama noastră, în animale semi-domestice, vă declar, deci, vouă, că nu va urma doar moarte de animal!
Ca să vă fie clar!”
ii atenționează Grigorescu pe facebook.

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. Pentru ne vorbitorii de română inoportuna: , incomoda, încurca, jena, stingheri, stânjeni, supăra, tulbura!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.