Medicii din scoli

Medicii din scoli

0 212


Probabil ca ministrul Eugen Nicolaescu? s-a suparat. E greu de spus pe ce si de ce. Banuieli exista, dar pandesc sub plapuma politica.


Dupa cum a declarat domnia sa intre doua hapuri de aer brasovean, cabinetele medicale din scoli vor intra in grija consiliilor locale. Ministerul va asigura doar normele metodologice de lucru si standardele profesionale. Baza materiala si plata personalului va fi asigurata de consiliile locale din bugetul local. Adica tu dai banii, dar faci cum iti zic eu. Astfel nivelul de ingrijire al elevilor va creste in asa hal incat Policlinica de copii va da faliment.


Dar ia sa ne imaginam putin cum va merge treaba in Brasov. In primul rand toata lumea stie cat de mult se iubesc consilierii locali intre ei si se au ca cei Sapte Frati. In al doilea rand nu prea vad ca bugetul local sa mai aiba bani pentru cabinetele scolare si inzestrarea lor, plus plata personalului, cand acest buget incepe tot mai mult sa semene cu o scrumbie datorita toboganelor si leaganelor dintre blocuri si mai ales a gramezii de giratorii. Poate nu e chiar cum gandesc eu si primarul gospodar va lasa la o parte orgoliile politice si totul va fi in favoarea copiilor nostril.


?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.