Mediafax Mobile Services & Orange World – pagina despre alegeri

Mediafax Mobile Services & Orange World – pagina despre alegeri

0 117

Mediafax Mobile Services si Orange a lansat miercuri 19 noiembrie portalul pentru mobil Orange World o sectiune dedicata alegerilor parlamentare din aceasta toamna. Clientii Orange pot afla de pe telefonul mobil stiri despre campania electorala, iar pe 30 noiembrie – cele mai recente informatii despre desfasurarea scrutinului. De asemenea, pot citi o serie de informatii generale despre procesul electoral din Romania, candidaturi, campanie electorala si publicarea rezultatului alegerilor. In plus, ei au la dispozitie un glosar de termeni specifici alegerilor parlamentare din acest an, primele care se desfasoara dupa noul sistem de vot uninominal.
Totodata, in minisite-ul Alegeri Parlamentare 2008, utilizatorii au posibilitatea de a gasi informatii referitoare la candidatii pentru Camera Deputatilor si Senat pentru colegiul din care fac parte, din partea tuturor partidelor politice.
„Aceasta aplicatie reprezinta o sursa de informatii sintetice si folositoare utilizatorilor in perspectiva alegerilor parlamentare. Pe 30 noiembrie, ei vor putea afla direct de pe telefonul mobil stiri de ultima ora despre desfasurarea votului”, spune Cristina Ludae, Content Manager Mediafax Mobile Services.
Informatiile Mediafax despre alegeri sunt accesibile in sectiunea Info din portalul Orange World.
Mediafax Mobile Services, divizia din cadrul Mediafax ce furnizeaza continut multimedia pentru principalii operatori de telefonie mobila din Romania, are ca parteneri in acest proiect Orange, Elicom si Mediasat.
Din 2003, Mediafax este producator si furnizor de continut multimedia pentru operatorii de telefonie mobila din Romania. Prin Mediafax Mobile Services, milioane de posesori de telefoane mobile au acces la stiri, la jocuri pentru telefonul mobil, video on demand (filme, seriale, emisiuni TV, videoclipuri), audio (muzica, ringtonuri). In 2007, Mediafax Mobile Services a creat primele jocuri cu vedete romanesti pentru telefoanele mobile: Nicoleta Luciu Poker, Roxana Ciuhulescu Sexy Bricks si Diana Dumitrescu Xcuts. In 2008, divizia din cadrul Mediafax a lansat primul joc pentru telefoanele mobile bazat pe un film romanesc, Supravietuitorul.
Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Infiintata in 1991, compania face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2.000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara: fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declaratii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Din 2007, Mediafax se adreseaza si consumatorilor finali, prin www.mediafax.ro. Mediafax este prima agentie de presa din Romania care si-a exportat modelul de business, prin lansarea agentiei Mediafax din Cehia, in iunie 2008.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.