Meciul Geoana – Ponta ultima repriza

Meciul Geoana – Ponta ultima repriza

0 184

Victor Ponta face un prim pas pentru clarificari la varful partidului. Acest gest, radical in cel priveste pe Geoana, poate fi un exemplu pentru toate “vechiturile”. mai tinere sau mai batrane, care au compromis partidul. El nu trebuie sa fie singular si foarte rapid trebuie dublat de actiuni hotarate atat la nivel central cat si judetean. In caz contrar Ponta va avea soarta lui Mircea Geoana. Geoana, inca 2005 ar fi vrut sa faca ceva, nu a reusit decat sa mimeze lupta cu baronii. Baroni care l-au mancat si pe Nastase si pe el.
Ponta este categoric: Geoana trebuie sa aleaga daca ramane sau nu in PSD. Asa nu se mai poate!
Mircea Geoana se va hotari saptamana viitoare daca ramane sau nu in PSD, pentru ca „in felul acesta, in mod sigur, nu se poate !”, a declarat la RFI liderul social-democrat, Victor Ponta. Geoana poate ramane in PSD, daca accepta ca nu poate sa fie intotdeauna numai numarul unu, mai afirma presedintele partidului. Ponta a precizat ca „nu vreau sa-l schimbam pe Geoana din fruntea Senatului”.
Victor Ponta (V.P.): Atitudinea domnului Geoana fata de PSD dupa Congresul din februarie trebuia lamurita mai devreme sau mai tarziu. Saptamana viitoare asta vom face, in sensul in care domnul Geoana se va hotari daca mai vrea sau nu sa mai ramana in PSD. In felul acesta, in mod sigur, nu se poate !
Rep: Dar v-ati dori un alt membru PSD la sefia Senatului, asa cum sustine Mircea Geoana in Evenimentul Zilei?
V.P.: Nu, asta-i o prostie ! Am spus-o foarte clar si eu nu iau decizii singur, ci impreuna cu cei din conducerea partidului: noi nu vom face propunerea pentru un alt presedinte al Senatului. Dupa cum vedeti, nici PDL-ul si domnul Basescu deodata, brusc si ciudat nu-si mai doresc pe altcineva acolo. Cred ca avem lucruri mai importante de facut. Insa, intr-adevar, in PSD raman doar cei care simt ca pot sa fie pesedisti si se pot bate pentru interesul partidului.
Rep: De ce aveti impresia ca domnul Geoana si-ar dori sa iasa din PSD ?
V.P.: Pentru ca in PSD si intr-un partid poti sa ramai daca accepti ca nu poti sa fii intotdeauna numai numarul unu. Dar inca o data spun, saptamana viitoare trebuie sa lamurim acest subiect, nu poate sa ramana asa, e foarte clar !

Geoana: Ponta este „intr-o criza de crestere”
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat, joi, ca atacul la adresa sa lansat de actualul lider al PSD, Victor Ponta, este unul lipsit de colegialitate si bun simt. Fostul presedinte PSD a aratat ca mandatul sau a fost unul productiv pentru Ponta si familia acestuia, care a avut doi ministri si un eurodeputat. Declaratia lui Mircea Geoana vine dupa ce actualul presedinte al PSD, Victor Ponta, a declarat, intr-un interviu publicat de „Evenimentul Zilei”, ca fostul lider PSD este pentru social-democrati „imaginea esecului, a compromisului, a infrangerilor si a umilintelor”.
Ulterior, Geoana a afirmat la Antena 3 ca Ponta este „intr-o criza de crestere” si ca mereu a fost „copilul obraznic, dar tolerat” din partid.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.