Maximus – cele mai trendy bucatarii de pe piata

Maximus – cele mai trendy bucatarii de pe piata

0 53

Maximus este un cunoscut brand la nivel European care produce si comercializeaza mobila de bucatarie la calitate foarte buna si la preturi potrivite oricarui buzunar. Acesta urmeaza sa se lanseze pe piata din Romania prin deschiderea primului showroom in Cluj –Napoca in data de 26 iulie in incinta Clujana, Piata 1 Mai nr. 4-5.
Calitatea exceptionala a produselor, diversitatea si adaptabilitatea sunt doar cateva dintre atributele brandului Maximus.
Clientii pot alege intre mai multe stiluri de mobilier, de la cel clasic la rustic si modern, intr-o paleta coloristica diversa.
Oferta cuprinde 2000 de corpuri de mobila in mai mult de 45.000 de combinatii. Cumparatorii vor putea admira si achizitiona bucatariile direct din showroom-ul care va avea o suprafata de aproximativ 1000 m².
Unicitatea acestui „proiect” sta in faptul ca intreaga suprafata va gazdui doar mobila de bucatarie. Vor fi expuse modele care pot fi cumparate la fata locului, iar pentru personalizari sau combinatii care nu sunt disponibile la acea data se vor face proiectari 3D.
De asemenea, clientul are optiunea de a personaliza mobila in functie de nevoile si dorintele sale.
Firma ofera consultanta si consiliere profesionala in alegerea celui mai bun tip de mobila, transport si mon tare.
Oferta difera in functie de nu marul de corpuri incluse, de la categorii de baza la cele premium.
Marele beneficiu Maximus consta in posibilitatea de a cumpara direct de la producator.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.