Maxim nu mai candideaza la sefia PNL

Maxim nu mai candideaza la sefia PNL

0 55

Consilierul judetean, Adrian Maxim, s-a aflat pe locul doi la alegerile pentru „ocuparea postului” de presedinte al Organizatiei Municipale Brasov a PNL, organizate la mijlocul acestei luni. Experienta politica si numarul de mandate il plasau cu sanse la ocuparea functiei vacante de ceva vreme. Mai mult decat atat acesta a solicitat, initial, organizarea celui de-al II-lea tur. Intre timp, cu sau fara ajutor, Maxim pare ca s-a razgandit.
Presedintele interimar al PNL Brasov, Adrian Atomei, declara ca „…deocamdata nu stiu daca a depus o solicitare scrisa in acest sens. Saptamana viitoare se va intruni Biroul Politic Teritorial (BPT), iar daca Maxim si-a anuntat in mod oficial «retragerea» se va lua act de acest document si va fi validat rezultatul alegerilor din 13 noiembrie. Dupa aceasta eu voi deveni presedintele PNL Brasov, pentru o perioada de doi ani si jumatate”, a explicat Atomei. Din aceasta declaratie sunt doua lucruri care se pot retine. Maniera in care este respectat Statul in PNL Brasov si modul in care sunt facute “departajarile” intre candidati. Este clar ca nu sunt si nu vor fi preferati candidati care “au personalitate” (Maxim sau Varga) si care ar putea face din aceasta organizatie o forta, atat de necesara daca tinem cont de slabele rezultate de pana acum din Consiliul local al municipiului Brasov.
Va reamintim ca la alegerile din 13 noiembrie, nici unul dintre cei patru candidati (Adrian Atomei, Christian Macedonski, Sorin Varga si Adrian Maxim) nu a obtinut mai mult de 50% din voturi. Cel mai bine clasat a fost Adrian Atomei care a obtinut 215 dintre cele 454 de voturi valabil exprimate, urmat de Adrian Maxim, cu 132 voturi.

Sandu Dumitru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.