Masuri pentru sezonul estival viitor

Masuri pentru sezonul estival viitor

0 66


Anul viitor plajele noastre ar putea arata altfel. Autoritatile din Constanta propun o serie de masuri masuri menite sa sporeasca ordinea, curatenia si securitatea turistilor aflati pe litoral.


Se intentioneaza interzicerea scaldatului in mare dupa orele 24, cand securitatea turistilor ar fi pusa in primejdie. Pe timp de noapte serviciul Salvamar nu functioneaza, astfel incat in cazul unor accidente nu se poate interveni.


De asemenea se intentioneaza reducerea amenzilor contraventionale pentru prezenta animalelor pe plaja ori nerespectarea regulilor privind pastrarea curateniei pe plaja, considerandu-se ca amenziule actuale sunt prea mari in raport cu faptele comise.


Pentru a preveni umplerea plajelor cu mucuri de tigari, vor fi amplasate, din loc in loc scrumiere. In ficere seara sezloungurile vor fi ridicate pentru a se permite accesul personalului si a masinilor de curatare a plajelor.


Pentru descurajarea murdaririi plajelor se intentioneaza montarea de panouri cu numere de telefon la care s? fie reclamat? nerespectarea cur??eniei pe plaj?.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.