Masuri pentru asigurarea necesarului de carne de miel pe perioada Sarbatorilor de...

Masuri pentru asigurarea necesarului de carne de miel pe perioada Sarbatorilor de Pasti

0 91

Intr-un comunicat de presa Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale anunta ca a intreprins demersurile legale si institutionale in vederea asigurarii necesarului de carne de miel pentru populatie in perioada Sarbatorilor de Pasti. Astfel, conducerea MAI, ANSVSA si ANPC va organiza luni, 26 martie, o videoconferinta pentru a definitiva aspectele organizatorice ce revin Primariilor si Directiilor Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, sub directa indrumare a prefectilor din fiecare judet.
“De modul in care DSVSA vor colabora cu Primariile, sub directa indrumare a institutiei Prefectului din fiecare judet, depinde aprovizionarea in bune conditii a consumatorilor cu miel de Pasti”, a declarat ministrul Dan Motreanu.
Ministrul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Dan Motreanu, a solicitat sprijinul Ministerului Administratiei si Internelor in vederea asigurarii conditiilor optime pentru sacrificarea mieilor in perioada premergatoare sarbatorilor de Pasti, in conformitate cu normele stabilite de catre ANSVSA. Secretarul de stat in MAI, Victor Paul Dobre, a transmis prefecturilor judetene dispozitia de a colabora cu DSVSA si cu celelalte institutii ale statului, ce au atributii in controlul alimentelor si protectia sanatatii publice, pe toata durata premergatoare Sarbatorilor Pascale.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.