MARTURISIREA LUI ANDREEA MARIN!

MARTURISIREA LUI ANDREEA MARIN!

0 104
Dupa spectaculoasa "despartire" de Stefan Banica jr. comentariile au curs …valuri, incercand sa gaseasca o explicatie verosimila pentru UN DIVORT "care iese din tiparele tabloidelor ce cauta cu disperare infidelitati de-o parte sau de alta a celebrei casnicii…”
O "poveste" frumoasa ne-o spune si in ultimul editorial al revistei Business Woman, unde Andreea Marin era Director editorial. Era, pentru ca si de acolo si-a dat demisia…
Ceva ne face sa credem ca celebra realizatoare de televiziune are o oferta (propunere?) de a fi cooptata intr-un cunoscut organism international cu caracter umanitar. Unde si-ar gasi o fericita vocatie. Oricum, pare un om hotarat in ce si-a propus.
Cititi si ultimul editorial din revista pe care a condus-o pana zilele trecute. Edificator!
 
"Dragele mele, nu o singură dată în cei 20 de ani de când trăiesc pe propriile picioare – căci mi-am început aventura când aveam 18 ani – spun "punct, e timpul schimbării !". Există ceva în mine ce Å£ine de intuiÅ£ie, de simÅ£ul momentului când e oportună o miÅŸcare radicală, pentru că ÅŸtiu că mă aÅŸteaptă un tren în care nu e chip să nu urc. Unii o numesc provocare. Poate că e doar un lung ÅŸir de coincidenÅ£e ce m-au ghidat, fără voia lor, pe un drum corect, ori poate e ceva mai mult, ceva ce nu pot măsura. Dar cert e că mi s-a întâmplat de câ­teva ori în viaţă, în momente ce păreau liniÅŸtite, aÅŸezate, sigure, din punct de vedere profesional, fără nevoia de a fi „dezechili­brate” de o posibilă schimbare, să ascult vocea aceea interioară care-mi spunea: acum trebuie să alegi un alt drum, nu e un risc, deÅŸi aÅŸa pare. Åži aÅŸa a ÅŸi fost: schimbările importante din profesie au avut loc pentru mine în clipe în care nu prea multă lume ar fi dat confortul a ceea ce merge pe provocare – este ceea ce mi-au spus tranÅŸant cei din jur, închipuindu-se în papucii mei pentru o clipă. Eu cred, însă, că a alege o altă direcÅ£ie când te afli într-o răscruce de drumuri, nu e un risc, dacă ai încredere în propriile forÅ£e ÅŸi imaginaÅ£ie cât să-Å£i spui: „merită să încerc ceea ce simt ÅŸi, dacă nu-mi iese, oricum sunt în stare să fac altceva cel puÅ£in la fel de bine; am minte, un corp sănătos ÅŸi destulă creativitate cât să schimb macazul fără a provoca o furtună. Nu a fost nevoie, am avut norocul, atunci când am pornit convinsă ÅŸi cu motoarele pregătite pe un nou drum, să reuÅŸesc ce mi-am propus.
Dar chiar ÅŸi când ai dubii, dacă eviÅ£i ridicolul – singurul sentiment al noii în­cercări de care mă feresc, căci sunt de părere că trebuie să simÅ£i când eÅŸti pe o cale care te face clar omul nepotrivit la locul nepo­trivit – eÅŸti liber ÅŸi îndreptăţit să îÅ£i testezi abilităţile. De nu aÅŸ fi făcut asta atunci când eram studentă la informatică ÅŸi nu-mi trecea prin minte niciun moment că televiziunea ar putea avea vreun rol în viaÅ£a mea, astăzi nu aÅŸ fi ceea ce sunt, cu tot bagajul de amintiri, realizări, bucurii ÅŸi lecÅ£ii de viaţă care mă definesc ÅŸi mă fac să simt că sunt un om mai aproape de împlinire. (…) Astăzi sunt la momentul unei alegeri: provocări noi mă aÅŸteaptă în anul ce vine, mi-am extins activitatea profesională, idei incitante mă traversează ÅŸi mă pun la treabă, astfel încât îmi dau seama că 24 de ore pe zi, nu îmi mai sunt de ajuns", mai spune Andreea Marin în editorial.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.