Martisorul Operei Brasov

Martisorul Operei Brasov

0 96

De 1 martie, Opera Brasov adreseaza reprezentantelor sexului frumos un martisor sub forma unui spectacol. Acesta se va desfasura in ziua de 1 martie, de la ora 18,30 la Sala Operei. Iar spectacolul este cu atat mai deosebit cu cat este programat intr-o zi de luni, in afara programului obisnuit al stagiunii de spectacole.
“Am programat acest concert luni, 1 martie, pentru ca am vrut ca el sa aiba loc chiar de Martisor“, a declarat dr. Cristian Mihailescu, directorul Operei Brasov, care este si regizorul acestui spectacol.
Maestrul Cristian Mihailescu a pregatit, din cate am putut afla, un program din capodopere ale compozitorilor: Verdi, Mozart, Puccini, Saint-Saëns, Gounod, Rossini, Donizetti, oferite de Alexej Srebnitkii (Ukraina), Valentina Margaras, Nicoleta Chirila, Gabriela Hazarian, Asineta Raducan, Adrian Marcan, Dorin Mara, Mihai Irimia, Dan Popescu, Liviu Iftene, sub conducerea muzicala a tanarului dirijor Traian Ichim.
Muzica interpretata de orchestra, de corul condus de maestra Diana Baldea si de solistii Operei Brasov va fi insotita de proiectii video si de costume de epoca. Nu va lipsi baletul. Biletele pentru acest spectacol – la preþul de 15 si 30 de lei – se mai pot procura de la casele de bilete ale Operei din str. Bisericii Romane si la Agentia din strada G.Baritiu.”
Se asteapta o sala plina, caci un asemenea cadou nu se intalneste in fiecare zi.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.