Martisoare ECO – un nou trend ecologist

Martisoare ECO – un nou trend ecologist

0 106

Martisorul eco este cel facut acasa si nu la nivel industrial, pe care, fie il cumparati de la un targ, fie il realizati chiar voi acasa, daca aveti putin timp la dispozitie.
Tot ce trebuie sa faceti este sa va puneti imaginatia la contributie pentru ca scoicile, boabele de fasole, semintele de floarea soarelui, dar si putina coca – sunt cele mai bune ingrediente pentru realizarea unor martisoare care vor incanta doamnele de 1 Martie.
Acestea sunt mult mai apreciate si valorate de persoanele care s-au saturat de kitsch-urile de duzina care umplu pietele si se vand la inconfundabilul pret de „un leu orice model.”
Anul acesta este moda martisoarelor ecologice si lucrate manual sunt la mare cautare
Puteti sa va folositi de orice material la indemana prin casa sau pe afara: o floare uscata, scoici, boabe de fasole, nuci, o ghinda pe care sa o pictati, puteti sa crosetati martisoare sau sa le realizati din lut sau din hartie.
Daca doriti sa creati martisoare 100% eco, atunci este timpul sa va apucati de reciclat: puteti lua un dop de la o sticla, pe care sa lipiti diverse hartiute colorate,stranse de prin camera, sa il pictati, sa il taiati in diverse forme, oricum va cere imaginatia.
Fabricate din materiale naturale (plante, flori si tesaturi vegetale) vopsite si modelate cu maiestrie, martisoarele sale reprezenta o alternativa pentru cei care iubesc la randu-le natura si frumosul.
Oricum ar fi, un asfel de dar original si „natural” va bucura inima oricui si vor fi puse la loc de cinste.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.