Marius Dunca între ipocrizie și minciună sfruntată

Marius Dunca între ipocrizie și minciună sfruntată

3 76

Dacă Ion Luca Caragiale l-ar fi cunoscut l-ar fi făcut erou de schiță sau l-ar fi înlocuit chiar pe Cațavencu cu Dunca, acesta din urmă mult mai meschin, ipocrit și mincinos decât celebrul personaj din ,,O scrisoare pierdută”.
Într-un delir demagogic rar întâlnit chiar și pe meleagurile mioritice președintele PSD Brașov a grăit:
,,Nu doresc pensie specială!
Pensia trebuie să fie rezultatul contributivității, nu al vreunei funcții. Din acest motiv îmi voi da demisia din Parlament în ultima zi de mandat pentru a nu beneficia vreodată de pensie specială (…)
Nu am de gând să încasez bani care nu mi secuvin.(…)
Principiul contributivițății este singurul care trebuie să conteze. Toți trebuie să fim egali”!
Ar stârni râsul în hohote dacă n-ar fi o realitate de tot plânsul, pentru că este clar că PSD nu are de gând să renunțe la privilegiile epocii Dragnea.

Cel mai prost ministru al Tineretului și Sportului
Păi, nu social-democrații a votat cu toate mânuțele pensiile speciale pentru parlamentari pe vremea majorității pe care o dețineau în cele două Camere? Nu era cumva și Dunca acolo?

Acum s-au gândit cum să-i mai prostească pe români înainte de alegeri așa cum Dragnea i-a prostit înainte de alegerile din 2016. 
În primul rând că fără ultima zi de mandat, tot încasează pensie specială, iar în al doilea rînd Dunca va fi plecat pe undeva probabil pe drumul spre Revelion și își va rata propria demisie.
Iar faptul că nu are de gând să încaseze bani care nu i se cuvin suscită următoarea întrebare: Dar până acum ce a făcut, nu tot asta?

Cunoscut ca fiind cel mai dezastruos ministru al tineretului și sportului din istoria recentă a țării, Dunca în elanul său slugarnic față de Dragnea i-a susținut acestuia toate nelegiuirile din Parlament, una dintre acestea fiind autoatribuirea de privilegii și pomeni financiare de către aleșii (din păcate) ai poporului.
La final (de mandat, lipsit de realizări) Dunca o dă pur și simplu în egalitarism, probabil cu cei mai de sus decât el, în nici un caz cu cei mai de jos, în nici un caz cu poporul.
,,Greața” lui Sartre este un parfum de viorele față de greața care ne-o provoacă Dunca nouă, brașovenilor, de patru ani încoace fără întrerupere.

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. Ăsta-i nenorocit rău de tot. Și mă bucur că este șeful pizidelei din Brașov. Sper ca, la următoarele alegeri, sub conducerea sa, să nu intre în parlament ciuma roșie.
    Hai, Dunca, fii băiat gigea și distruge ciuma roșie brașoveană.

  2. Ba Libricule care ești, iar mananci căcat și garnitura de muguri de țigară? Du-te ba căutați serviciu cinstit nu mai manca cacat

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.