Marile universitati recruteaza studenti din Romania

Marile universitati recruteaza studenti din Romania

0 110

Cele mai bune universitati din lume isi trimit reprezentantii la Bucuresti pentru a recruta studenti romani. Selectia viitorilor studenti se va face in cadrul celui mai mare targ educational cu participare internationala. Printre institutiile de invatamant superior cu renume prezente la targ se numara Universitatea Princeton, Universitatea Yale sau Universitatea Worcester.


Pe parcusul celor doua zile ale targului, tinerii pot afla direct de la reprezentantii universitatilor cum sa pregateasca un dosar de admitere si cum pot obtine finantare pentru plata taxelor de scolarizare. In functie de media de admitere a studentilor, universitatile suporta o parte din cheltuielile de scolarizare.


?


A treia editie a Targului Educational


Daca in universitatile din Romania, tinerii pot studia cu aproape 500 de euro pe an, la universitatile din strainatate, ei trebuie sa plateasca intre 2.100 de euro, pentru a studia, de exemplu in Cipru si 40.000 de dolari ca sa invete in institutiile de top din Statele Unite ale Americii.


Targul educational este la a treia editie si se va desfasura in perioada 10 si 11 martie la Teatrul National din Bucuresti. La manifestare participa peste 100 de universitati din 20 de tari.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.