Marile reduceri verzi ale Primăriei tuturor brașovenilor

Marile reduceri verzi ale Primăriei tuturor brașovenilor

1 55

Consecvenți cavalcadei comunicatelor ,,verzi,, ale edilului și subedilului Brașovului, primarul Allen Coliban respectiv viceprimarul Flavia Boghiu, consilierii locali urmează să decidă mâine în ședința de plen reducerile și chiar anularea impozitelor pentru mașinile la fel de verzi precum comunicatele lor pe facebook.
Astfel cei cu mașini electrice nu vor  mai plăti niciun fel de impozit iar cei cu mașini hibride vor plăti doar 5% din suma anterioară. Conform viziunii suprarealiste a rozaliei noastre viceprimărițe, puținii brașoveni care dețin asemenea autoturisme scumpe se vor bucura de clemența absolută a Primăriei.
Ceea ce omite subedilul Boghiu este argumentul potrivit căruia mașinile, oricât de verzi ar fi, uzează carosabilul identic cu cele pe carburanți fosili și folosesc sistemele electrice de semaforizare și indicatoarele de circulație precum suratele lor mai puțin evoluate.
Nu mai discutăm despre alte structuri aflate în subordinea Primăriei și deci finanțate de la bugetul public local care sunt utilizate unitar de toți deținătorii de autovehicule, indiferent de sistemul de alimentare folosit de motor.

Șoferii neprogresiști vor suporta impozitările progresiste ale Primăriei
De unde rezultă că impozitele plătite de cei cu mașini tradiționale vor servi la scutirea totală a celor mai electrificați, un aspect cât se poate de nedrept.
Dacă nu s-au putut elimina de pe drumurile publice brașovene deținătorii de autoturisme Diesel, atunci măcar să fie favorizați cei ce se regăsesc în viziunile idilice ale primarului și primăriței, pentru a se putea trâmbița pe facebook măreața realizare verde a administrației useriste, pe cât de utopică, pe atât de ridicolă în materie de impozitare.
Din dispoziție de primar și inorogii roz ce-i populează visele exaltate Flaviei sale adjuncte urmează să fie electrificați, și deci scutiți de impozit, în timp ce cerbii carpatini ce ar trebui să populeze ariile verzi protejate ale lui Coliban urmează să suporte o supraimpozitare în acord cu vremurile noi, progresiste.

Libiu Mateescu 

COMENTARII

  1. Ca să aveți dreptate ar trebui în primul rând să se interzică mașinile sub EURO4

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.