Maria Ghise contesta planul ESA de la CET

Maria Ghise contesta planul ESA de la CET

0 69

Consilierul local PNL Maria Ghise a depus recent o contestatie administrativa impotriva HCL nr. 409/2007, prin care s-a aprobat Planul strategic de reabilitare sistemului de termoficare din municipiul Brasov. Asta, pentru ca proiectul liberal nu a fost bagat in seama de catre plenul Consiliului Local.


Amintim ca in urma cu o saptamana, consilierul liberal a criticat proiectul de modernizare al CET SA, pretextand ca nu s-ar incadra in conditiile legii. „Am transmis un document prin care atrag atentia ca am depus un proiect privind descentralizarea totala a sistemului de termoficare si acesta nu a supus la vot in CL. Potrivit legislatiei in vigoare si acest proiect ar fi trebuit sa fie pus pe ordinea de zi si ulterior supus votului plenului. In plus, am depus si o contestatie la HCL nr. 409/2007 si am atras atentia ca nu au fost respectate etapele, respectiv nu a fost discutat in comisii si nu avea nici un raport de specialitate”, ne-a declarat consilierul PNL.


Maria Ghise a solicitat ca proiectul sa fie reintrodus pe ordinea de zi, dar cu respectarea cerintelor legislatiei in vigoare, argumentand ca accepta orice decizie majoritara, cu conditia ca aceasta sa fie luata legal.


Prefectul Aurelian Danu a declarat, insa, ca nu exista nici un motiv pentru ca hotararea CL Brasov sa fie contestata sau retrimisa spre reanalizare.


M.O.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.