Mareșalul Ion Antonescu, drept între popoare!

Mareșalul Ion Antonescu, drept între popoare!

0 64

Cand am spus ca maresalul Antonescu trebuia sa fie declarat ,,Drept intre popoare” de catre israelieni nu ma credea nimeni. Maresalul Antonescu i-a salvat pe evrei si pentru asa ceva au fost furate din arhivele Securitatii toate dosarele care dovedeau asa ceva. Greu de crezut, dar așa stau lucrurile. Tot ce inseamna dosar pe legionari care ii disculpa de operatiunile de compromitere au dispărut. De ce? Cine știa de existența lor? Printre cei care știau au intrat în țară pe tancurile sovieticilor, ca mai apoi să ocupe funcții importante în stat. Cînd s-a sunat „adunarea” s-au îmbarcat și au plecat în Palestina.
In anii 50 din anchete si din interogatorii tatal meu ca sef in Securitate a descoperit ca la debutul operatiunii Barbarosa spionajul romanesc a intrat in cercul lui Hitler si pentru asa ceva se poate pune problema ca maresalul Antonescu in discutiile cu aliatii sa-i fi avertizat de solutia finala a lui Hitler. Sunt multe informații și surse care confirmă că o structură specială, cu la ordinul și cu știrea marșalului Ion Antonescu, au avut acces și au gestionat una din mașinile „Enigma” (un dispozitiv de criptare) utilizat de către cancelaria lui Hitler și de armata germană.

Din pacate negocierile dintre aliati si statul roman sunt in cea mai mare parte secretizate si astazi.
Am avut un razboi al spionilor intre Germania lui Hitler si Romania maresalului Antonescu prin care evreii din Romania si din Transnistria au fost salvati de maresalul Antonescu si care e secretizat si astazi.
In acest razboi al spionilor s-a planificat si a pus in aplicare distrugerea si compromiterea miscarii legionare dar si a statului roman pentru ca Germania a luat in calcul de la inceput si pierderea razboiului.
Cenzurarea si falsificarea istoriei a inceput in anii ’90 cu fosti ofiteri israelieni plantati aici in Romania ca investitori care nu faceau altceva decat sa umble la fostii ofiteri cu amenintari si cu presiuni pentru pastrarea secretelor cum a fost acest milionar de carton pe nume David Suli – un evreu originar din Iasi care a emigrat in anii 50 in Israel.
Statul israelian impreuna cu serviciile secrete romanesti a condus falsificarea si cenzurarea istoriei in vederea denigrarii Romaniei. (I.M.)

Sursa: IonCoja.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.