Marea provocare pentru juniorii 3 de la ACS Transilvania : turneul final...

Marea provocare pentru juniorii 3 de la ACS Transilvania : turneul final al Campionatului Național

0 130

Echipa de juniori a ACS Transilvania se află în fața unei mari provocări, turneul final al Campionatului Național, programat săptămâna viitoare (22-26 mai), la Buzău. Performanța echipei de la Transilvania este una cu atât mai lăudabilă, avand in vedere ca este singura echipa, dintre cele opt calificate in faza finala, care este susținută de un club privat. Mai mult, reușita handbaliștilor noștri aflati la primul an de juniorat 3 confirmă parcursul foarte bun pe care l-au început încă de la nivelul minihandbalului și l-au continuat la juniori IV, calificându-se an de an, la turneul final.

Nu în ultimul rând, din lotul echipei, numeroși jucători sunt convocați constant la acțiunile organizate de Federația Română de Handbal cu lotul național de cadeți, ultimii care au participat la o astfel de întâlnire fiind Călin Rusu, Silviu Odobeșteanu, Erik Sala, Victor Donosa și Denis Vieru.

Suntem între cele mai bune opt echipe din țară, într-o companie selectă, alaturi de echipe ale unor cluburi de tradiție în handbalul românesc. Copiii și-au dorit enorm acest lucru și au muncit mult pentru asta, motiv pentru care îi felicit din suflet, însă, nu vrem sa ne oprim aici, ne-am pregătit bine pentru ceea ce ne așteaptă la Buzău și sperăm să ne intoarcem acasa cu medaliile mult dorite”, a spus antrenorul Titus Donosa.

Echipele calificate alaturi de ACS Transilvania in Turneul Final sunt CSM București, CSM Bacău, CSO Mizil, Unirea Sânnicolau Mare, CS Liviu Rebreanu Turda, CSU Suceava si Academia Minaur Baia Mare, iar în ciuda valorii adversarilor, Transilvania este cotată printre favoritele la medalii.

„Ne bucurăm mult pentru ceea ce au reușit băieții și le ținem pumnii, îi susținem din toate puterile pentru a obține un loc pe podium. Ar fi extraordinar, în condițiile în care, la băieți, participăm pentru prima dată în sistemul clasic al Campionatului Național, dar suntem foarte încrezători că ne vom întoarce acasă cu medaliile la gât. Ar însemna un adevărat restart pentru handbalul masculin brașovean”, a afirmat și Marius Fetti, directorul general al ACS Transilvania Brașov.

Amintim faptul că în urmă cu un, echipa de junioare 2 a ACS Transilvania a câștigat titlul national.

Lotul Echipei ACS Transilvania Brasov:

– Chicomban David Ștefan, Donosa Cezar, Spătărelu Andrei, Sala Eric, Pădurariu Robert Florin, Dumitrașcu Răzvan Arsenie, Băltărețu Radu Marian, Donosa Victor, Faff Erwin Sebastian, Danciu Alexandru Valentin, Zaharia Teodor Constantin, Manea Raul, Vieru Denis Gabriel, Rusu Călin, Ciorobea Daniel Vasile, Odobeșteanu Silviu Mihai, Istrate Andrei, Marton Gyorgy.

– Dorin Cean – antrenor secund

– Mircea Iordan – antrenor portari

– Titus Donosa – antrenor principal

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.