Marcaje fara rost prin Brasov

Marcaje fara rost prin Brasov

0 148

Nu inteleg ca ce chestie prin Brasov au aparut marcaje noi, proaspete, pe caile de acces rutiere. Adica nu sunt chiar asa tantalau ca sa nu accept utilitatea majoritatii lor, dar mai sunt trasate unele care nu-si au rostul, acestea inghitind doar bani, iar vopseaua are iz electoral.
Voi da, in semsul marcajelor fara rost, doua exemple.
Pe strada Carpatilor, aflata in reparatii capitale, cei cu marcajele rutiere au facut una boacana. Ei au vopsit o trecere de pietoni pe o portiune de strada tocmai aflata in reparatii si unde asfaltul a fost decopertat pentru a se reabilita zona. Astfel au fost irosite vopseaua si costul cu lucrarea si mana de lucru, caci oricum, dupa reasfaltarea strazii va fi nevoie sa se traseze din nou liniile.

Alt exemplu de marcaj trasat fara rost este cel de pe strada Rozelor, o strada lunga cat cel putin jumatate din cartierul Florilor, adica din Branduselor pana in Harmanului, langa podul CFR. Aici a fost marcata axa drumului, ca pe orice drum public. Dar pe aceasta strada nu misuna puhoaie de masini, in primul rand, si in al doilea rand si aceasta urmeaza sa intre in reparatii capitale, dupa cum a afirmat viceprimarul Gantz in primavara, strada aratand pe moment ca o pista de incercari si, daca o parcurgi cu vreun mijloc auto, te simti marinar in barca pe valuri.

Oare Primaria nu are de dat banii pe ceva mai folositor comunitatii? Ce zice, in aceste cazuri – sunt sigur ca mai exista si altele asemenea – primarul George Scripcaru?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.