Maraton muzical la Brasov

Maraton muzical la Brasov

0 78

La sfarsitul acestei saptamani, in 11 si 12 august 2007, Brasovul va gazdui o manifestare culturala inedita: 40 de studenti olandezi vor sustine concerte de muzica simfonica in aer liber. Evenimentul face parte dintr-un turneu de promovare a noilor state membre UE: Romania si Bulgaria. Tinerii olandezi sunt studenti la Conservator si membri ai Orchestrei Ricciotti din Amsterdam. Ei vor sustine recitaluri in Piata Sfatului, in Centrul Civic si la Centrul de zi pentru copii nevazatori “Raza de Lumina”.


Evenimentul va debuta sambata in Piata Sfatului, incepand cu ora 20.00 si va continua duminica de la 11.00 la 12.00 la Centrul de zi pentru copii nevazatori. Maratonul se va incheia duminica, in Centrul Civic, unde tinerii olandezi vor concerta intre orele 17.00-18.00.


?


Ricciotti – o orchestra neobisnuita


Ansamblul Ricciotti este un spectacol in sine. O orchestra neobisnuita care a cantat in locuri cu adevarat „diferite”: fabrici parasite, Piata Rosie, padurea tropicala din Surinam. Si spectacolele lor sunt „diferite”: o orchestra formata din 40 de instrumentisti care interpreteaza diverse piese culese din peste patru secole de muzica. Anul acesta ei vor sustine concerte in mai multe orase din Romania.?


?


Laura Moise?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.