Mana lui Dumnezeu in Cosmos

Mana lui Dumnezeu in Cosmos

0 133

NASA a facut publica o imagine cosmica, intr-o serie de noua fotografii, care arata o nebuloasa asemanatoare unei maini umane si de aceea botezata „Mana lui Dumnezeu”. Aceasta vine dupa ce, nu de mult, s-a descoperit o alta formatiune stelara ciudata, numita „Ochiul lui Dumnezeu.
Imaginea a fost realizata de catre telescopul spatial Chandra de la NASA si infatiseaza o nebuloasa cu un diametru de 150 de ani lumina. Nebuloasa are un contur care pare sa defineasca cinci degete care se intid ca si cum ar incerca sa cuprinda ceva.
NASA a declarat ca nebuloasa este rezultatul unui pulsar tanar, numit si PSR B1509-58.
„Pulsarul este de fapt o stea neutronica care se învarte foarte repede si care arunca in spatiu energie, creand astfel o serie de structuri complexe si interesante, inclusiv mana”, a afirmat un purtator de cuvant NASA.
Agentia Spatiala spune ca pulsarul B1509 este unul dintre cele mai puternice motoare electromagnetice din galaxia noastra, iar nebuloasa are o varsta estimata la 1700 de ani.
Iata noi si noi descoperiri interesante, care nu ne pot lasa indiferenti si care demonstreaza imensitatea Universului pe care omul nu-l va cunoaste concret decat dupa ce va fi in stare sa cunoasca teleportarea, cu posibilitatile ei miraculoase.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.