Mama lui Boc: Emil, de ce ti-ai ales tocmai serviciul aista…

Mama lui Boc: Emil, de ce ti-ai ales tocmai serviciul aista…

0 91

Ana Boc, mama premierului desemnat, Emil Boc, a declarat, pentru AGERPRES, ca n-ar dori ca acesta sa plece la Bucuresti.
“Lui Emil i-as da un sfat: sa nu se mai bage acolo intre ei. Sa-i lase sa se murdareasca ei in cap. Sa nu mearga in locul lui Tariceanu. N-as vrea sa se duca, sa-l mai vad acolo printre aistia. Macar sa ramaie sa-si duca primaria pana la capat, ca e foarte greu, ca el acasa e foarte putin, are noroc ca-l intelege femeia”, spune Ana Boc, o femeie de 76 de ani.
“Io i-am zis catre el: Emil, de ce ti-ai ales tocmai serviciu aista cu scoala cata o-ai avut si pregatirea? Si-o ales servici foarte greu, ca putea s-o duca mai usor. Toti zboara cu gura pe el, cum zboara cainele sa te muste”, a mai spus Ana Boc.
Mama presedintelui PD-L are 76 de ani si traieste in localitatea clujeana Rachitele, alaturi de tatal lui Emil Boc, Ioan, care are 84 de ani. Cei doi au cinci copii.
Ana Boc crede ca viitorilor guvernanti n-o sa le fie usor, insa le spune sa dea dovada de intelepciune, fiindca astfel vor putea sa treaca peste greutati.
“Va fi greu, eu inteleg, dar trebuie judecat. Eu le doresc sa fie oameni corecti si cuminti, sa aiba un pic de scaun la cap, sa nu fie cu capul gol. Ca si daca-i greu trece, daca stii judeca. Ase sa stiti! Ca in orice casa vine si greutate, si daca o stii conduce, trece. Si cu voia lui Dumnezeu, sa-i ajute, sa fie cuminti si sa poata guverna, sa fie o tara buna! Ca si noi ne-am mai bucura cat mai traim, ca nu mult mai avem. Macar sa vedem ca pruncii care is si de-a nostri, nepoti, or ajunge si bine, ca rau o ajuns bugat”, isi doreste Ana Boc.
Localitatea natala a lui Emil Boc, Rachitele, e situata in zona montana a judetului, la circa 80 km de Cluj-Napoca si face parte din comuna Margau.
Comuna numara aproximativ 1.700 de oameni, din care peste 800 locuiesc in satul Rachitele.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.