Mall-ul Korona Brasov va avea propriul Carrefour

Mall-ul Korona Brasov va avea propriul Carrefour

0 146
Echo Investment si Carrefour au semnat un acord in ceea ce priveste inchirierea unui spatiu in mallul Korona din orasul Brasov. Potrivit acestui acord, retailerul va inchiria spatiu pentru un hipermarket in suprafata de 8.500 mp.
Compania Echo Investment, controlata de unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Polonia, a anuntat ca retailerul care va inchiria un spatiu in proiectul de centru comercial pe care il dezvolta la Brasov.
 „Acordul incheiat cu Carrefour inaugureaza procesul de inchiriere in Korona. In prezent, suntem in negocieri cu majoritatea retailerilor importanti de pe segmentul de fashion. Investitia se afla intr-un stadiu avansat al procesului administrativ, si in curand vom incepe discutiile pentru obtinerea finantarii”, a declarat Marcin Materny, directorul deparamentului Shopping Center – Foreign Projects din cadrul Echo Investment.
ECONOMICA.NET a scris luna trecuta despre achizitia a doua terenuri suplimentare, in completarea celui detinut de polonezi la Brasov.
In prima faza, Korona va avea un spatiu inchiriabil de 35.00 mp pentru magazine si restaurante, insa lucrarile de constructie sunt programate a fi incepute in prima jumatate a anului viitor si urmeaza a fi finalizate in ultimul trimestru al anului 2014.

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.