„MALAI MARE”, PE POST DE DIRIGINTE LA IASI…

„MALAI MARE”, PE POST DE DIRIGINTE LA IASI…

1 763
In condiţiile unei zile geroase, cu un soare cu dinți, președintele Iohannis a încercat mai intai să se protejeze în calea frigului și a purtat o căciulă neagră,… semănând izbitor cu cea purtată de Nicolae Ceauşescu, la celebrul discurs din decembrie 1989.
A fost un bun prilej pentru ca adversarii politici să speculeze vestimentația actualului şef al statului.
Mai   penibil a fost insa discursul searbad si mediocru, de diriginte scolar… repetand „vorbe” banale cu ocazia unui eveniment istoric, cu exceptionala valoare de unicat. Plus conditiile cu totul deosebite internationale si evenientele in derulare de la Chisinau.
Ce a gasit acest „malai mare” sa le spuna iesenilor, de ziua legendarei Uniri? A repetat aiurea aceleasi clisee uzate ce le citise  mai deunazi si in sedinta Parlamentului. I-auzi-ia:KLAUS LA IASI 016 C
„Ca şi atunci la Unire, în acest an, avem de ales. 2016 este un an electoral, urmează perioada în care clasa politică are şansa de a se reconecta la aşteptările cetăţenilor, de a reconstrui încrederea ştirbită în timp şi de a asuma responsabilităţi.
Cred că cetăţenii noştri îşi doresc lucruri simple de la politicieni: să se ţină de cuvânt, să îşi pună puterea şi priceperea în slujba interesului public şi să respecte legile.
Partidele au ocazia să probeze că au înţeles aceste lucruri, prin modul de conduită, prin oamenii pe care îi vor propune în competiţiile politice şi prin acţiunile lor din acest an.” ...Chiar asa!?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.