Mai sunt romani care pot fi pacaliti de Basescu?

Mai sunt romani care pot fi pacaliti de Basescu?

0 222
Ce le lipseste celor ce la propriu, nu-l mai suporta pe Basescu? Si sunt tot mai multi! Asta ca sa intelegem ce aveti dvs. dle Vifor si evident cei ce inca mai considerati ca nimeni nu va mai putea conduce tara mai bine decat acest Basescu? Care nu stim inca din ce considerente il iubeste atat PPE-ul si SRI-ul si ANI-ul si DNA-ul si Parchetul si Curtea Constitutionala si alte servicii pe care le-a rasplatit gras din banii amaratului de PIB romanesc, o tara de mana a doua, corupta si vanduta pentru 20-30 de ani FMI-ului? Ce motive aveti sa-i luati apararea acestui ratacit in toate sensurile?
Il credeti pe cuvant ca fiind singurul inteligent din Romania, singurul care are experienta in politica externa, singurul razboinic impotriva coruptiei, singurul care a fost in stare sa reformeze statul ?
El este doar un bolnav! Cei care ii intretin boala si-i scriu retetele sunt prietenii cu interesele lor politico-financiare din UE si USA.
Pana in iunie politicienii romani s-au dovedit a fi doar niste cobai muti.
Acum tot mai multi inteleg de ce Nastase a fost intemnitat fara "probe directe" de catre asa zisa "justitie libera" conform convingerilor lui Basescu si Macovei. El avea alta prezenta, alta experienta, alt scop. Tatal lui a luptat pe front ca un erou (a aparat Brasovul), tatal lui Basescu a facut parte din securitatea prosovietica.
Basescu si ale lui Servicii ar fi trebuit sa raspunda in fata justitiei pentru disparitia Flotei si pentru alte furturi uriase carate cu valiza si depuse in conturi straine pe la Luxemburg. Nastase macar din propriul orgoliu daca nu din patriotism, ar fi dat raspunsuri  poate arogante dar nu hahaituri obraznice, n-ar fi cedat atat de mult si atat de usor doar in interesul unor parti a UE, n-ar fi facut asemenea presiuni pe aurul de la Rosia Montana, pe Cuprumin, pe gazele de sist, n-ar fi negociat in genunchi cu FMI-ul, n-ar fi tratat asa cu Rusia, n-ar fi renuntat neintrebat la miliardele de euro din Irak etc…
Macar nu ne-ar fi fost atata de jena ca suntem la bunul plac al unui presedinte ridicol, penibil si extrem de dusmanos, caruia nu-i pasa decat de propriile interese financiare. Ce democratie, transparenta deciziilor, aplicarea legilor, responsabilitatea factorilor de decizie? Pai cine va credeti? State cu drepturi egale in UE? Cetateni europeni precum polonezii sau grecii? Asi!
Noi, conform parerii celor care gandesc ca dl Vifor, trebuie sa gandim precum cei din Coreea de Nord, sa-i multumim din suflet ca ne-a bagat in criza economica, ca ne-a furat in fiecare an din ultimii opt cate 40% din PIB, ca ne-a invrajbit, ca ne-a vegheat ca nu cumva sa nu avem datorii peste tot, ca ne-a vandut tot ce-a dorit cui a dorit, ca a vrut sa ne rupa in Regiuni, ca a dorit desfiintarea Parlamentului, etc.
Poate dl Vifor stie mai multe de il apreciaza?! Eu nu am nici un argument pentru care sa respect opinia cuiva care-l sustine pe acest nemernic. Ba mai mult ma voi feri de acesti sustinatori ai lui Basescu si a ceea ce reprezinta el, precum de  purtatorii de jigodie, turbatii fara speranta. A durat mai mult decat au sperat pana si ei! Gata! S-a terminat!
Nu fiti tocmai dvs. ultimul care intelege asta dle Vifor!
 
ANA
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.