Olimpia CSU Braşov a avut nevoie de prelungiri, pentru a-şi trece în cont încă o victorie în Liga Naţională. La finalul timpului regulamentar de joc, braşovencele şi fetele de la Universitatea Cluj erau la egalitate: 63-63! Până atunci, a fost un meci în care cele două echipe şi-au împărţit perioadele de dominare. Repriza de prelungiri a fost însă adjudecată categoric de formaţia de sub Tâmpa, care a închis tabela la 79-70(10-17, 22-17, 17-16, 14-13 şi 16-7). Carla Bartee a fost irezistibilă, cu 32 de puncte marcate. Pentru Olimpia au mai punctat : Pesovic-17, Sharpe-13, Irimia-7, Mitic-6, Ardelean-4.

Dan Calancea, antrenor Olimpia CSU Brasov: ,,Un meci extrem de disputant, pe care l-am câştigat după prelungiri! Ştiam că vom avea viaţă grea cu U Cluj, pentru că s-a acumulat şi oboseala, după ce în ultima perioadă am jucat din trei în trei zile. O victorie foarte importantă, care ne va duce cel mai probabil la finalul turului pe locul 3, poziţie în care Braşovul nu s-a mai aflat de multă vreme! Felicit întreaga echipă pentru modul în care a luptat astăzi!

În etapa cu numărul nouă, Olimpia CSU Braşov va întâlni miercurea viitoare, în deplasare, pe Universitatea Goldiş ICIM Arad. 

 

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.