Mai nou, femeile hartuiesc sexual

Mai nou, femeile hartuiesc sexual

0 56

David Price, reprezentantul firmei britanice de avocatura “Peninsula”, afirma ca lucrurile s-au cam schimbat pe lumea asta in ce priveste relatia barbat – femeie, reprezentantele “sexului duios” fiind acum cele care isi hartuiesc sexual colegii de serviciu.
Firma britanica de avocatura “Peninsula” a efectuat recent un sondaj ca urmare a faptului ca tot mai multi barbati se plang ca se simt hartuiti sexual de colegele lor de serviciu. Ei se tem insa sa reclame acest lucru conducerii institutiei la care lucreaza, probabil de teama sa nu para ridicoli.
Astfel s-a stabilit ca patru din cinci barbati au trait o asemenea experienta, din cei 2.300 de barbati chestionati, doua treimi pronuntandu-se categoric impotriva unei asemenea practici.
Au fost chestionati si 1.600 de angajatori asupra problemei si a impactului asupra lor a unei eventuale reclamatii venite din partea unui barbat, ei declarand ca nu ar lua in serios suferinta masculului.
Probabil multi barbati s-ar simti fericiti sa fie hartuiti sexual, dar doar de persoana pe care ei o agreeaza. In realitate insa totul se cam petrece invers, cam dupa modelul: eu te vreau, tu il vrei pe ala, ala o vrea pe aia, aia ma vrea pe mine.
Cum sunt caile Domnului? Ciudate si necunoscute?
In orice caz, realitatea confirma o independenta tot mai mare a sexului frumos, ceea ce ii permite sa si faca primul pas in alegere, chiar daca uneori insistenta deranjeaza.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.