Magazin RED MARKET la Brasov

Magazin RED MARKET la Brasov

0 98

Mega Image a deschis ieri, 31 august 2010, al doilea magazin Red Market din Brasov
Noul magazin are o suprafata devanzare de aproximativ 500 mp si 20 de angajati.
Red Market este cel mai nou concept de discount supermarket lansat de Mega Image in Romania, in anul 2009.
Cu acest nou magazin, Red Market ajunge la un numar total de 10 unitati inBucuresti, judetul Ilfov si Brasov, urmand ca in luna septembrie sa se deschida primul Red Market si in Targoviste.
Red Market are o sortimentatie de aproximativ 4.000 de produse, ce cuprinde atat marci nationale cat si produse marca proprie „365”, „Delhaize” si „Care”, informeaza Dailybusiness.ro.
Principalele avantaje oferite de Red Market vor fi preturile mici, simplitatea si rapiditatea in realizarea cumparaturilor. Red Market simplifica experienta la cumparaturi prin punerea la dispozitie a unei game esentiale de produse, dar in acelasi timp a unui magazin functional, cu spatii aerisite si raioane usor accesibile prin modul de dispunere a rafturilor.
Pentru sute de produse din Red Market clientii pot beneficia de o reducere de 10% din pretul unitar, la achizitionarea a mai mult de 3 bucati din acelasi produs.
Locatia este echipata cu etichete electronice la raft, ce vor asigura in primul rand competitivitatea preturilor, iar in al doilea rand vor asigura lipsa diferentelor intre pretul la raft si casa de marcat. Tot in scopul eficientizarii magazinului, la casele de marcat s-a implementat sistemul Q-Buster. Se formeaza o coada unica de asteptare, iar daca o casa de marcat este libera, primul client din rand va merge direct la aceasta. Este vorba de un sistem eficient care permite clientilor sa petreaca cat mai putin timp posibil la casa, finalizandu-si astfel rapid cumparaturile.
Red Market utilizeaza tehnologii si solutii menite sa protejeze mediul inconjurator, precum introducerea de usi la frigidere si congelatoare pentru un consum redus de energie, in timp ce clientii au posibilitatea de a utiliza ambalaje de carton pentru transportul cumparaturilor, reducand astfel consumul de pungi de plastic.
Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde 62 de supermarketuri in Bucuresti, Constanta, Ploiesti si Brasov, sub marcile Mega Image si Red Market. Mega Image face parte din Delhaize Group.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.